≫ 

Oboren tinejdžer na Zelenom vencu: "Beogradska košnica" jedna od kritičnih tačaka gde stradaju pešaci

Dečak je prevezen u Dečiju kliniku Tiršova

  • 1

Na početnoj stanici na Zelenom vencu odakle polaze brojni autobusi oboren je dečak (15). Nesreća se dogodila oko 17 časova, a pešaka je Hitna pomoć prevezla u Dečiju kliniku Tiršova, javlja reporter Telegrafa.rs.

- Policija i Hitna pomoć je odmah izašla na lice mesta. Dečaku su prvu pomoć pružili prolaznici koji su mu dali vodu jer su mislili da mu je pozlilo, nisu znali da ga je udarilo vozilo. Dečak je živ. Policija je merila tragove kočenja i uzela izjavu - rekli su za Telegraf.rs na licu mesta.

Nesreća u centru Beograda: Pešak pretrčavao ulicu, pa ga udario tramvaj

Oboren dečak na Zelenom vencu Foto: Telegraf

Zeleni venac jedno je od kritičnih mesta u Beogradu zbog velikog broja ljudi i autobusa.

Najveći problem prave pešaci koji nesmotreno prelaze ulicu dok žure za prevozom. Bez obzira na to što postoji obeleženi pešački prelaz, pretrčavaju ulicu i ugrožavaju sebe i druge.

Dečak ima 15 godina Foto: Telegraf

Ovaj deo glavnog grada nosi i ime "beogradska košnica" s obzirom na to da se u njemu u svakom trenutku nalazi veliki broj ljudi.

VIDEO: Direktan sudar automobila i gradskog autobusa

(M.Ro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    22. septembar 2018 | 18:16

    Bas me cudi, samo jedan pesak? Pa to je nista, kad bi neko obelezio pesacki prelaz i srednje linije saobracajnice. Danima tu prolazim i razmisljam o tome, nista obelezeno nije. Pesaci zure, vozaci zure. . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA