Jutarnji kolaps: Osam vozila se sudarilo na Gazeli, a tačno prekoputa njih istovremeno se odigrala druga saobraćajka (FOTO)

One koji do posla putuju preko Gazele, jutros je sačekalo neprijatno iznenađenje

  • 3

Čak osam vozila sudarilo se jutros na mostu Gazela, u zaostavnoj traci iz pravca Novog Beograda, a pred isključenje ka Mostaru, potvrdili su za Telegraf.rs iz MUP-a.

- Do lančanog udesa je došlo oko 8.05 sati, kada je osam vozila naletelo jedno na drugo. Naše ekipe izašle su na teren, a jedno lice zadobilo je lakše povrede - rekli su iz MUP-a.

Foto: Telegraf.rs

Kako očevici kažu, istovremeno se na identičnoj tački mosta, samo u suprotnom smeru, odigrala druga saobraćajna nesreća. Jedan kombi bio je parkiran u zaustavnoj traci, a ispred njega stajalo je vozilo policije.

Zbog toga je preći jutros ovaj most bilo pravi poduhvat.

- Tek kada smo zaobišli sudare, Gazela je postala prohodna ka Novom Beogradu. Inače je bio totalni kolaps na Autokomandi, ne sećam se kada sam duže čekao - javlja čitalac Telegrafa.

Sudeći po kamerama, most Gazela je sada raščišen i saobraćaj je normalizovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profi vozac

    25. septembar 2018 | 10:22

    Pa naravno da su se sudarili kad su zevali u drugi sudar

  • Biljan

    25. septembar 2018 | 10:07

    Desava se to kad vozaci voze kao muve bez glave kao da nemaju oci kuda teraju.😎

  • ...

    25. septembar 2018 | 11:43

    90% vozača bulji u brzinomer, posebno kada vidi kameru, da ne prekorači brzinu za 1km, šta se isred njega ili s strane dešava nema šanse da uoči, a tek da reaguje.... samo vi gledajte zadruge, farme i o njima razmišljajte, pišite... možda bi ona dvojica stručnjaka preporučili da se smanji max dozvoljena brzina na 25km/h shodno mentalnom sklopu većine naroda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA