Zavirite u najveći zabavni park na Balkanu koji Beograd uskoro dobija: Rotacije u neviđenim automobilima i nerealna "pucačina" (FOTO) (VIDEO)

Posetioci će moći sami da kontrolišu koliko novca troše

  • 3

Kao što je već i najavljeno, Beograd bi krajem novembra trebalo da dobije najveći i najmoderniji zabavni park na Balkanu , ali i prvi u Srbiji zatvorenog tipaOn će ponuditi zabavu za sve generacije a "Telegraf.rs" došao je do ekskluzivnih fotografija planova unutrašnjosti ovog parka.

Najveći i najmoderniji zabavni park na Balkanu uskoro se otvara u Beogradu, a Kinezi u njega ulažu 3 miliona evra

Park "Star Land" prostiraće se na površini 5.200 kvadratnih metara, i zauzimaće tri hale Beogradskog sajma, 7, 8, i 9. Investitor ove zabavne gomade vrednosti od oko 3 miliona evra jekineska kompanije Imex City.

Budući izled novog zabavnog parka u Beogradu Foto: Parola

Sudeći po fotografijama unutrašnjost će imati potpuno bajkovit izgled.

Kako je već najavljeno, sale će biti podeljene u zavisnosti od vrste zabave i interesovanja. Iz agencije za komunikacije "Parola" objasnili su nam kako će sve izgledati.

- Stariji tinejdžeri i odrasli u Hali 7 moći će da igraju bilijar, pikado, stoni hokej i fudbal, da uživaju u video igrama i da utonu u virtuelnu realnost. Interesantan za sve biće automobil za šest igrača, koji uz pomoć virtuelnih naočara dobiju potpuni utisak vožnje automobilom. Ista VR mašina nudi i "pucačinu" u virtuelnoj realnosti - ispričali su iz ove agencije.

Bajkovit izgled parka Foto: Parola

Mnogima će najveća atrakcija biti takozvani Rolling automobili. Njime se upravlja uz pomoć džojstika, a putnici se, zajedno sa vozilom, mogu rotirati za 360 stepeni, što delom podseća na svima poznati rolerkoster.

Sadržaji u Hali 8 biće prilagođeni mlađim tinejdžerima, dok će deci na raspolaganju biti različiti sadržaji za igru i animaciju u Hali 9, kao što su dvorci sa toboganima, zona sa peskom, igračkama i slično.

Gift šop Foto: Parola

U toj hali predviđen je i izdvojeni deo za karaoke i atraktivne sadržaje za dečije rođendanske žurke i Gift shop.

Ono što sve mnoge zanima jeste i naplaćivanje ulaza.

- Star Land neće naplaćivati ulaz. Posetilac na centralnoj kasi može dobija karticu za koju uplaćuje dopunu ili kupuje žetone, tako da u potpunosti kontroliše sumu koju želi da potroši - dodaju iz agencije za komunikacije.

(M. Antonijević/ m.antonijevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA