Koncerti i "Gospođa ministarka" na "Terazijama iz tridesetih"

U sklopu manifestacije "Beogradizacija Beograda", u tematskom parku na Novom Beogradu, i predstojećeg vikenda biće predstavljen zanimljiv kulturni program

  • 0

U tematskom parku "Terazije iz tridesetih" na Novom Beogradu i ovog vikenda biće predstavljen zanimljiv program u sklopu manifestacije "Beogradizacija Beograda".

U subotu, 18. avgusta, u 18 sati će se održati bluz koncert grupe "Zona B", a u 19.30 sati predstava "Gospođa ministarka" u izvođenju Ljiljane Stjepanović.

U nedelju, 19. avgusta, u 18 sati je koncert grupe "Don Giovanni Blues Band", a u 19.30 predstava "Kafana kod Zajedno", u kojoj igraju Ljiljana Lašić, Desimir Stanojević i Iva Štrljić.

"Terazije iz tridesetih" predstavljaju jedinstven turističko-kulturni park, koji se prostire na 4.500 kvadratnih metara poslovnog prostora i prostora namenjenog umetnicima koji će stvarati u autentičnom ambijentu iz prošlog veka.

Park je deo kulturne akcije "Beogradizacija Beograda", projekta Skupštine grada Beograda, čiji je cilj oživljavanje kulturne scene grada i očuvanje tradicionalnih vrednosti, u izvršnoj produkciji "Dadova".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA