SVI NA TRČANJE: Prijavite se za "We run Belgrade" trku dugu 5 kilometara, osvojite vredne nagrade!

Trka se održava u nedelju 16. septembra, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sajta ili Fejsbuk strane Atletskog saveza Srbije

  • 0

Trka "We run Belgrade", koju organizuje Atletski savez Srbije u saradnji sa Delta sportom, počinje u nedelju 16. septembra u popodnevnim časovima. Start trke je ispred tržnog centra Delta siti, a sama trasa trke dugačka je oko 5 kilometara. Organizatori očekuju oko 5.000 takmičara, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na sajtu ili Fejsbuk stranici Atletskog saveza Srbije, kao i na samom startu trke.

U ASS-u kažu da su inicijativu za organizovanje jedne ovako masovne trke, za Beograđane koji se rekreativno bave trčanjem, preuzeli kako bi doprineli popularizaciji ne samo atletike, nego i zdravog života, trčanja i redovnog vežbanja.

Trasa trke je sledeća: Iz Ulice dr Agostina Neta trči se do Đorđa Stanojevića odakle se Bulevarom Milutina Milankovića i Omladinskih brigada opet preko Đorđa Stanojevića vraća do Ulice dr Agostina Neta. Dužina trase je 5,3 kilometra.

Očekivan broj takmičara je 5.000. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sajtu www.ass.org.rs kao i putem Fejsbuk stranice Saveza Facebook.com/pages/Atletski-savez-Srbije. Takođe, prijavljivanje učesnika biće moguće i na licu mesta od 16 časova ispred Delta sitija.

Svaki takmičar dobiće Najk majicu za trčanje, a prvih 3.000 koji dođu na lice mesta dobijaju i šorc. Nakon trke, učesnike očekuje bogat kulturno-umetnički program uz koncert, DJ-eve, i dodele nagrada iznenađenja.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA