SRAMOTA: Bahati vozač pretukao trudnicu u petom mesecu trudnoće!

Incident se dogodio u blizini Narodnog pozorišta dok je M. S. prelazila ulicu na zeleno svetlo. Vozač ju je najpre očešao svojim automobilom, a zatim je izašao iz vozila i počeo da je udara

  • 11

Bahati vozač Bojan Đorđević uhapšen je zbog sumnje da je u centru Beograda najpre svojim vozilom očešao trudnicu M. S. (29) a zatim je i pretukao! Trudnica je prebačena u Urgentni centar sa kontuzijom glave, Đorđević je ubrzo uhapšen.

Kako prenosi dvenvi list "Press", M. S, koja je lekar u jednoj beogradskoj dečjoj ustanovi i koja je u petom mesecu trudnoće, preksinoć je prelazila ulicu u centru grada.

- Trudnica je prema prvim nalazima istrage poštovala pravila u saobraćaju i prelazila na zeleno svetlo na semaforu kod Narodnog pozorišta. Đorđević ju je prvo očešao, a zatim, kada se ona okrenula izašao iz kola i počeo da je udara naočigled prolaznika. Zatim je seo u svoj automobil i pobegao, ali su nesrećna žena i nekoliko prolaznika upamtili registarske tablice kao i tip automobila - navode u policiji.

Povređena trudnica prebačena je u Urgentni centar, gde joj je konstatovana kontuzija glave, a o celom događaju odmah je obaveštena policija.

- Policajci stanice Starog grada brzo su reagovali i pronašli Đorđevića. On nije negirao događaj nakon privođenja, praktično je priznao šta je uradio. Napisana mu je krivična prijava za nasilničko ponašanje. Pušten je posle saslušanja i on će biti procesuiran u redovnom postupku. Osumnjičeni Đorđević do sada nema nijedno delo u kaznenoj evidenciji - navode u policiji.

Krivičnim zakonikom za nasilničko ponašanje predviđene su kazne od šest meseci do pet godina zatvora.

(M. S. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    14. septembar 2012 | 00:28

    Znaci minimum dve godine neka odlezi da smiri malo strasti. Glavu bi mu otkinuo da sam bio tamo.

  • Milica

    14. septembar 2012 | 01:04

    Trajno bi mu oduzela dozvolu i jedno 5 godina zatvora,pa kad izadje da do kraja zivota ide peske,basem i da ceka na pesackom,svaki dan!

  • carobnjak iz voza

    14. septembar 2012 | 08:55

    Jos veca sramota sto joj niko nije pritekao u pomoc, kakav smo to narod postali??? Kad niko nece trudnici da pomogne, a bilo je na desetine sposobnih za to, uzas!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA