Dve devojke se venčale u centru Beograda! (VIDEO)

Na ulicama srpske prestonice ljubile su se mlade u venčanicama, pred svedocima i matičarem, promovišući tako Paradu ponosa

  • 31

Organizatori "Prajda 2012", najavljenog za 6. oktobar pod sloganom "Samo 970 koraka sa nama", snimili su promotivni spot za ovu manifestaciju na glavnom šetalištu u Beogradu, u Ulici kneza Mihajla, u kojem su izveli predstavu u kojoj su se dve devojke venčale, i to pred mnogobrojnim znatiželjnim prolaznicima.

U spotu se mogu videti prolaznici koji aplaudiraju dok izlaze dve devojke u venčanicama, a sa njim i dva muškarca, koji su odeveni u svečana odela, misleći da se izvodi prava ceremonija svadbe.

Međutim, mlade odjednom stavljaju prsten jedna drugoj, skidaju veo i ljube se pred svima, dok su prolaznici ostali bez teksta i u šoku kakvoj su ceremoniji prisustvovali.

Na taj način organizatori Parade ponosa izveli su prvo gej-lezbo venčanje u strogom centru glavnog grada Srbije.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanka

    29. septembar 2012 | 17:52

    Bruka i sramota,kako promovisati nesto sto nije prirodno i normalno. Za mene su oni bolesnici koji treba da se stide a ne da se javno setkaju!

  • MONAH KALIST MISIRAC

    29. septembar 2012 | 17:06

    POLICIJA JE ZNALA ZA OVU BRUKU . STITE PEDERCINE I LEZBEJKE . BICE STRASNO AKO NEKA GLAVA ODE . OVE DRIPCINE IDENTIFIKOVATI I KAZNITI ZBOG BLUDNIH RADNJI NA JAVNOM MESTU I UZNEMIRAVANJA GRADJANA . POHAPSITI VODJE OVIH PEDERSKIH ORGANIZACIJA .

  • Marko

    29. septembar 2012 | 16:41

    Debilizam i bolest kojoj IMA leka, stoko jedna, a vi iz Telegraf-a, aj nemoj da objavite komentar!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA