VANDALIZAM U ZEMUNU: Isečene gume na četiri automobila za jednu noć! (FOTO)

Incident se dogodio prošle noći u naselju Nova Galenika, a pre samo četiri nedelje u ovom naselju isečene su gume na sedam vozila. Policija izvršila uviđaj, počinioci nisu otkriveni

  • 6

Nepoznati počinioci isekli su prošle noći gume na najmanje četiri automobila parkirana u Ulici Josipa Šenera, u naselju Nova Galenika u Zemunu.

Kako Telegraf saznaje, incident se dogodio ispred stambenih zgrada u ovoj ulici, a "nastradali" su "tojota rav 4", "golf", "mercedesov" kombi, kao i "opel astra".

Vlasnici automobila bili su šokirani kada su na svojim vozilima ugledali isečene gume, najverovatnije nožem, a materijalna šteta koja im je pričinjena kreće se između 25.000 i 70.000 dinara. Počinioce niko nije video.

- Čuo sam samo neko jako šuštanje noćas oko tri sata, ali kada sam izašao na prozor, nikoga nije bilo u blizini. A bila je noć, pa se nije mnogo ni videlo - rekao nam je stanar jedne od zgrada.

Policija je izvršila uviđaj, a za počiniocem se traga. Inače, ovo nije prvi ovakav incident u ovom zemunskom naselju. Naime, u noći između 19. i 20. decembra neko je na isti način isekao gume na čak sedam četvorotočkaša, a policija još nije otkrila o kome se radi.

(E. T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carper

    17. januar 2013 | 12:12

    Koja je to sramota, bezobrazluk i iživljavanje! Dao bi im ja lepu robijicu pa neka se tamo izivljavaju za to vreme! Klosarcine...

  • Bullet

    17. januar 2013 | 11:41

    Proveriti najblizeg vulkanizera obicno su oni u pitanju ili neko ko radi za njih.Jbg kriza je kriza

  • Djoka

    17. januar 2013 | 12:29

    A da se recimo doticni parkiraju na parking kao sav normalan svet a ne po trotoarima i ulazima u zgrade pa se ne moze proci ni pesice a ne recimo zene sa kolicima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA