POSLE PISANJA TELEGRAFA: Zvezda ispunjava san malom Zoranu!

Fudbalska i košarkaška sekcija Crvene zvezde žele da ugoste malog junaka Zorana

  • 14

Posle pisanja Telegrafa o malom Zoranu Kominoviću, koji u Čika Ljubinoj ulici moli prolaznike za parče hleba kako bi prehranio svoje dve sestre, a nakon najava Grada Beograda da će učiniti sve da pomogne ovom malom junaku, oglasila se i Crvena zvezda.

Zoran je vatreni navijač Crvene zvezde, velika želja mu je da ode na neku od utakmica "voljenog kluba", na šta fudbalska i košarkaška sekcija ovog kluba poručuju da je Zoran dobrodošao gost na njihovim utakmicama.

- Navijam za Zvezdu, nikada nisam išao da je gledam, a baš bih voleo da odem i da otpevam neku pesmu zajedno s najboljim navijačima na svetu, mojim “delijama” – rekao nam je ovaj mali junak.

Portparol košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Jovo Karanović kaže za Telegraf da će Zoran biti drag gost kluba na nekoj od utakmica.

- Želimo da ispunimo ovom malom junaku njegovu veliku želju. S velikim zadovoljstvom ga pozivamo da bude naš gost na nekoj od velikih utakmica Crvene zvezde. Učinićemo sve da mu pomognemo, onoliko koliko možemo - kaže Karanović.

Ni "Marakana" nije ostala imuna na životnu priču ovog junaka iz Čika Ljubine ulice. Iz fudbalskog kluba najavljuju da će Zoran biti njihov gost na prvoj utakmici prolećnog dela prvanstva koju Crvena zvezda bude igrala kod kuće.

- Želimo da pružimo priliku Zokiju da otpeva neku od pesama s "delijama". Zoran će biti naš gost u prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva koju igramo protiv Javora. Crvena zvezda je uvek tu da pomogne deci, da učini sve što je u njenoj moći i da se tako izbori za njihov osmeh - kažu nam u fudbalskom klubu s "Marakane".

(D. Zlojutro / Foto: M. Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    5. februar 2013 | 15:04

    Bas lepo od kluba....i neki dres i loptu mu poklinite...to je za njega..punoooo

  • Verka

    5. februar 2013 | 15:05

    To je moja zvezda,svaka cast!

  • Dakison!

    5. februar 2013 | 17:29

    Srpski stadioni su vec dugi niz godina prazni, i nije mi jasno kako nijedan klub da se seti da posalje paket ulaznica svake utakmiceu na razlicite adrese npr. u OSNOVNE SKOLE, U SREDNJE SKOLE, U DOMOVIMA DECI BEZ RODITELJA, U DOMOVIMA DECI OMETENE U RAZVOJU I DECI SA POSEBNIM POTREBAMA, DECI, DECI U TIRSOVOJ, DOMOVIMA ZA STARE, ITD ITD ITD ZAR JE POTREBNA MEDIJSKA PAZNJA DA BI SE URADIO NEKI LEP GEST? Molim telegraf da mene stave u novine, potrebne su mi nove pantalone i jakna a i patike su mi se pocepale...a i laminat mi otisao u k...c!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA