BELA PRESTONICA: Očišćene samo ulice prvog prioriteta!

Sneg je uklonjen sa ulica kojima se kreću vozila javnog gradskog saobraćaja i prilazi vitalnim objektima, tako da su ekipe "Beograd puta" prešle na čišćenje drugog prioriteta

  • 0

Ekipe Zimske službe "Beograd puta" očistile su od snega sve ulice prvog prioriteta, odnosno one kojima se kreću vozila javnog gradskog prevoza i prilaze vitalnim objektima.

- Na terenu je trenutno 46 kamiona, 30 multikara i 13 utovar mašina. Sličan broj ekipa bio je angažovan i tokom noći, s tim što je povećan broj manjih vozila, jer se trenutno radi i na drugom prioritetu - naveo je za Beoinfo Aleksandar Silar, dežurni inženjer Zimske službe "Beograd puta".

On je ukazao na to da je oko četiri sata jutros pojačan intenzitet snega, dok se tokom dana očekuje slabljenje.

- Ipak, Zimska služba neprestano dežura i prati stanje na terenu, pa je spremna i u slučaju da padavine budu veće - naveo je Silar.

Kako je dodao, trenutna temperatura kreće se od minus jedan do nula stepeni Celzijusa, a s obzirom na to da je noćas posuto dosta soli, ne očekuje se pojava leda na kolovozu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA