SUMANUTO: Parkirao auto nasred ulice kod Kalenić pijace (FOTO)

Vlasnik "BMW X5" ostavio svoje vozilo na ulasku u kružni tok i otišao u nepoznatom pravcu, zbog čega je saobraćaj u ovoj ulici bio skoro sasvim zaustavljen

  • 11

VIŠE OD BAHATOG! Iako smo u proteklom periodu imali prilike da vidimo mnogo primera bahatog parkiranja na ulicama glavnog grada, fotografije do kojih je došao Telegraf pomeraju granice nesavesnog ponašanja u saobraćaju.

Naime, vozač automobila marke "BMW X5", nešto posle 15 sati, parkirao je svoje vozilo nasred Kičevske ulice, pored kružnog toka kod Kalenić pijace.

Da vlasnik ovog četvorotočkaša nije slučajno zaustavio svoje vozilo ovde, pokazuje i fotografija na kojoj se vidi da je njegovo vozilo gotovo zaustavilo saobraćaj u ovoj ulici. Nešto "manji greh" napravili su "saborci" vozača "BMW"-a, koji su svoja vozila, takođe, nepravilno parkirali iza, doduše ne smetajući da se saobraćaj otežano odvija.

Inače, kako je Telegraf saznao od stanovnika okolnih zgrada, upravo na ovom kružnom toku već duže od godinu dana dežura vozilo "Parking servisa", pauk, čije je zaduženje da odnosi nepropisno parkirane automobile koji ometaju saobraćaj u obližnjoj Mileševskoj ulici. Nije poznato gde je ovo vozilo bilo dok je pomentui četvorotočkaš bio parkiran nasred ulice.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mesar Preko Veze

    4. mart 2013 | 19:34

    Genetsko poreklo mu jednostavno dozvoljava i nalaze da veze konja za bilo koje drvo..!!

  • Maks

    4. mart 2013 | 19:52

    Cik ako smete pomerite ga,nego ko zna ciji je,pa se samo gleda i iscudjava

  • Istina

    4. mart 2013 | 20:20

    A da je neki yugo, zastava, kadet....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA