Svečano otvoren Šoping centar "Stadion"!

Svoja vrata "Stadion" je otvorio uz bogat muzički program u kojem je pored di-džejeva, nastupio saksofonista Sale Sax, dok je zvezda dana bio Željko Joksimović, koji je punih sat vremena zabavljao posetioce

  • 0

Danas je zvanično otvoren Šoping centar "Stadion" u Zaplanjskoj 32 na Voždovcu. Blizu 50.000 posetilaca od ranih jutarnjih sati dolazilo je u centar, a poklon svima u bila su sniženja od pet do trideset posto u prodavnicama. Specijalni gost svečanog otvaranja bio je popularni pevač Željko Joksimović.

Šoping centar "Stadion" pružiće potpuno nov koncept kupovine, zabave i rekreacije, jer objedinjuje dve strasti – šoping i fudbal.

Svoja vrata "Stadion" je otvorio uz bogat muzički program u kojem je pored di-džejeva, nastupao saksofonista Sale Sax, dok je zvezda dana bio Željko Joksimović, koji je punih sat vremena zabavljao posetioce i, za kraj, otpevao popularnu numeru "Ludak kao ja".

Šoping centar "Stadion" prostire se na oko 75.000 kvadratnih metara i predstavlja najveći šoping centar u starom delu Beograda.

Površina maloprodajnog dela centra je 28.000 kvadratnih metara i u njemu se nalaze najpoznatiji svetski i domaći modni brendovi, a među njima i H&M, C&A, Tom Tailor, Deichmann, Extreme Intimo i drugi. Takođe, u okviru "Stadiona" postoje mnogobrojni ugostiteljski objekti i zabavni sadržaji za sve posetioce.

Fudbalski stadion, na trećem spratu, izgrađen je u skladu sa važećim UEFA standardima, sa mogućnošću da ugosti 5.000 gledalaca. 

Na trećem spratu nalazi se moderno opremljen velnes centar površine 800 kvadratnih metara, kao i ekskluzivan restoran koji će svojim posetiocima pružati neverovatnu panoramu Beograda.

Investicija vredna 50 miliona evra predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se po prvi put koristi u našoj zemlji, uz to će novi šoping centar obezbediti i oko 800 novih radnih mesta.

Radno vreme Šoping centar "Stadion" je sedam dana u nedelji, od 10-22 sata, s tim što mega-market "Roda" radi od 8 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA