TATA-HEROJ: Morao sam da porodim ženu kad sam video bebine nogice!

- Jedino sam se plašio da se dete ne uguši, jer ne znam kako ide cela procedura, ali čim sam je okrenuo na leđa, počela je da plače i tada sam znao da je sve okej - objašnjava Golubović

  • 4

Milan Golubović (29) bravar iz Obrenovca, koji je porodio svoju suprugu Sonju u kolima kod Ade Ciganlije, u ispovesti za "Blic" kaže da je znao da mora da je porodi onog trenutka kada je video bebine nogice:

- Jedino sam se plašio da se dete ne uguši, jer ne znam kako ide cela procedura, ali čim sam je okrenuo na leđa, počela je da plače i tada sam znao da je sve okej - objašnjava Golubović.

Sonja Golubović (22) je probudila supruga Milana ujutru u 15 do 5, čim je osetila bolove u stomaku.

- Odmah sam pozvao gazdu stana i nakon što sam uzeo uput u Hitnoj pomoći, oko šest sati smo krenuli za Beograd. Negde na Dubokom, na ulazu za Umku, Sonji je pukao vodenjak. Ona je sve vreme pričala kako će se poroditi - priča Golubović.

Put od Umke do Beograda činio mu se kao večnost.

- Stigosmo do grada, ali na Čukarici gužva. Video sam da supruga neće izdržati do porodilišta te sam rekao gazdi Stanku, koji je vozio da stane da porodim ženu. Kada sam video bebine nogice, znao sam da moram da porodim suprugu. Ljudi koji su bili oko mene sve vreme su me zapitkivali da li se osećam dobro, jer sam bio skroz žut! - naglašava sa uzbuđenjem Milan.

Dok je trajao porođaj na zadnjem sedištu automobila sve vreme je sedela dvogodišnja Mija, prvo dete Sonje i Milana.

- Ona je bila mirna. Nije plakala, samo je sedela i posmatrala šta se dešava - kaže Golubović dodajući da će drugoj ćerki dati ime Elena, kao i da je beskrajno zahvalan ljudima iz "Frikoma", koji su ih prevezli u bolnicu u Višegradsku, gde su lekari i sestre presekli pupčanu vrpcu.

Sonja i Milan Golubović žive u Obrenovcu, u braku su dve godine, a kako Milan kaže upoznali su se putem Fejsbuka. Milan radi kao bravar, a Sonja je nezaposlena i još uvek nije dobila srpsko državljanstvo, jer je rodom iz Bosne.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA