Vreme čitanja: oko 1 min.

Seks dve devojčice na klupi u Beogradu! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčice su menjale poze, dahtale, a sve je prekidano salvama smeha. "Jače, jače", govori jedna od devojčica drugarici, dok se njihov drug sve vreme smeje

  • 13

Na internetu već duže vreme kruži snimak na kome dve maloletne devojke, Ana i Tanja, najverovatnije uzrasta između 13 i 15 godina, simuliraju seks na jednoj klupi na Novom Beogradu.

I dok njih dve simuliraju seks, njihov drug Vlada ih sve vreme snima i povremeno im govori šta da rade, kao da režira porno-film.

- Jače, jače - govori jedna od devojčica drugarici, dok se drug Vlada sve vreme smeje. Potom prelaze na simuliranje oralnog seksa, gde jedna od devojčica "glumi" muškarca.

Dečko se toliko uživeo u ulogu režisera da je u jednom trenutku ozbiljnim glasom rekao da se malo njih dve zamene, "jer samo jedna radi". Devojčice su menjale poze, dahtale, a sve je prekidano povremenim salvama smeha.

U jednom trenutku je jedna od njih uhvatila drugaricu za grudi, što mladom reditelju nije promaklo, pa je taj kadar pravovremeno zumirao. Na kraju su samo uzviknule: "Gotovo, kraj!" A na kraju je pao i poljubac između dve "glumice".

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Dejo Boskovic

    12. jun 2013 | 16:55

    Znaju znanje...nije me iznenadilo uopste.danas djeci prvo rastu si*e i guz*ce pa onda zubi...

  • Maestro

    12. jun 2013 | 16:59

    Kakve sve bolesne dece ima na ovom svetu, pa ovo bre treba poslati na njivu da ore i kopa zemlju mamu mu njegovu. Današnja omaldina sve bolesnija i bolesnija...

  • Jocko

    12. jun 2013 | 16:50

    Bolest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA