DVA DANA SILOVANA? Pronađena Mina Milenković

Manekenku je policija pronašla u Rakovici, gde im je rekla da je dva dana trpela seksualno zlostavljanje i batine

  • 67

Manekenka Mina Milenković (21), koja je u petak uveče poslednji put viđena na Savskom keju, pronađena je živa.

Iz Biroa MUP-a za odnose sa medijima saopšteno je da je devojka pronađena u Resniku, ali dodatnih informacija o tom događaju nema.

Dnevni list Blic javlja da je manekenku u Rakovici pronašla policijska patrola, dok je stopirala na lokalnom putu. Ona je, prema navodima ovog lista, policajcima rekla da je dva dana silovana i tučena. Manekenka je prebačena u Urgentni centar.

Prema takođe nezvaničnim informacijama, Mina je u petak uveče oteta, ali su je kidnaperi, verovatno zbog ogromne medijske pažnje koju je ovaj slučaj privukao, pustili ranije nego što su planirali.

U međuvremenu, na privatnom Fejsbuk nalogu manekenke oglasila se njena porodica:

- Dragi ljudi, zelimo da se zahvalimo svima na podršci i pomoći. Mina je živa, što je u ovom trenutku zaista i ono što je najbitnije. Molimo predstavnike medija da ne spekulišu šta se i kako dogodilo, jer ćemo vas, čim i mi budemo imali više informacija, svakako obavestiti. Molimo za privatnost, koja je Mini i njenim najbližima preko potrebna u ovim trenucima. Hvala - piše na Fejsubuku.

(Telegraf.rs / Izvori: Tanjug, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    23. jun 2013 | 20:27

    Ljudi sta je vama, dize se frka oko neke manekenke , cista reklama kaakav smo lud narod mediji napravili famu oko neke klinke sto nije dosla na vreme kuci iz grada a sto maloj deci na svetoj srpskoj zemlji KOSOVU vade organe i ubijaju bracne parove o tome cutite,CUTITE!!!!!Pitam se dokle :$

  • Milica

    23. jun 2013 | 19:40

    Hvala Bogu, živa bila!

  • Khm

    23. jun 2013 | 20:12

    Ali sad kaze da je pretucena i silovana... nastavice se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA