BRUTALNO: Mladić upucan i pretučen štanglom!

Muškarac star oko 30 godina upucan je u nogu i pretučen štanglom kod tržnog centra Merkur na Bežanijskoj kosi, saznaje Telegraf

  • 7

Muškarac star oko 30 godina upucan je u nogu i pretučen štanglom kod tržnog centra Merkur na Bežanijskoj kosi, saznaje Telegraf.

Napadač je u žrtvu pucao iz pištolja i pogodio u nogu, a zatim ga je štanglom udario više puta u glavu. Hitna pomoć je teško povređenog čoveka prevezla u Urgentni centar.

Uviđaj je u toku. Policija istražuje motiv napada i traga za nasilnikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    20. avgust 2013 | 05:31

    Ljudi daj povecajte kazne da se ovi majmuni smire vise

  • alexa

    20. avgust 2013 | 01:42

    O Boze Gospode spasi i pomozi pa ovo vise nije normalno zar su svi poludeli? Ne moze covek nigde vise da ode da se opusti i uziva u zivotu sedne sa devojkom na klupicu prica na miru i jede kokice a da ga neko ne pogleda popreko i to je jos dobro ako ne dodje do fizickog obracuna, nek shvati ovo kako ko hoce ja vise bez pistolja i metak u cevi ne izlazim iz kuce kad smo na divljem zapadu da se onda tako i ponasamo, niko ne radi svoj posao od politicara pa preko policije,zandara i komunalaca luda kuca izgleda kako ide pola ce nas biti u zatvoru a pola mrtvih, ne treba nama neprijatelj dovoljni smo sami sebi!!!!

  • Marina Marković

    20. avgust 2013 | 10:58

    Nije kriva samo drzava to su deca 90tih...oni vaspitanja nemaju,cast izuzetcima...Roditelji su krivi uglavnom,pa onda drustvo,drzava i ostalo..Na Bezaniji inace ima puno naprzenih klinaca koji tripuju da su kriminalci setaju staforde i kurce se...tako da problem je mnogo veci od reagovanja drzave ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA