Vozač GSP-a napadnut na Novom Beogradu

Beogradska policija je uhapsila Srđana N. (38), koji je osumnjičen da je razbio staklo na autobusu i udario vozača, navodno, zbog konflikta u saobraćaju

  • 9

Sindikati Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd saopštili su da se sinoć 26. decembra u 21.05 časova dogodio nov fizički napad na vozača autobusa T. G. sa linije 89, da osuđuju ovaj napad i da očekuju da napadač bude pronađen i adekvatno sankcionisan.

Napad se dogodio u Bloku 61 na staničnom mestu MZ "Kozara", a vozač je tom prilikom od nepoznate osobe zadobio jedan udarac i lakše telesne povrede u predelu glave, navedeno je u saopštenju.

Kako Telegraf saznaje, beogradska policija je uhapsila Srđana N. (38), koji je osumnjičen da je razbio staklo na autobusu i udario vozača, navodno, zbog konflikta u saobraćaju. Protiv njega je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Zbog učestalih napada na vozače sindikati najavljuju da će razmotriti mogućnost da radikalizuju proteste, odnosno da 9. januara 2014. godine u devet časova zaustave sva vozila na pet do 10 minuta ili da organizuju nov protest u navedenom terminu 9. januara u devet časova na terminusu Zeleni venac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A L E K S A N D A R...80

    27. decembar 2013 | 08:21

    nisam za to da bilo koga biju.. ali vozaci autobusa,taksija,kamiona i kombi vozaci jedne velike dzukele.ponasaju se ko da su njihove ulice..

  • baccko

    27. decembar 2013 | 09:06

    vozaci su siledzije

  • 007

    27. decembar 2013 | 08:15

    To sada oni namerno rade samo da bih dobili status sluzbenog lica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA