Ulica otvorenog srca za decu i starije!

Ove godine Ulica otvorenog srca će proteći će u znaku "Pokreta za brigu o starijima 65+", akcije Fonda B92 koja za cilj ima zbrinjavanje najstarijih sugrađana u našoj zemlji, pod sloganom "Stari nisu stvari!"

  • 0

Premijer Srbije Ivica Dačić otvorio je danas Ulicu otvorenog srca i poručio da cilj treba da bude da imamo što više dece i da budemo pažljivi prema starijima.

- Pošto smo današnji dan posvetili i deci i starijima, naš cilj mora da bude da ima što više dece i da budemo pažljivi prema onima koj su ceo život radili za nas malo mlađe - rekao je Dačić na toj manifestaciji.

Dačić je svima čestitao sreću Novu godinu i građanima poželo da na kraju ove godine mogu da kažu da im je 2014. godina bila najbolja.

- Pozivam vas i želim da u nasoj zemlji bude više ljubavi, više poštovanja, više pažnje prema deci, a samim tim i prema budućnosti Srbije - rekao je Dačić.

Premijer Dačić će sutra, kako je saopštila vladina pres služba, obići Dom za stara lica na Bežanijskoj kosi u Beogradu, koji proslavlja 50 godina rada.

Ovog puta, Ulica otvorenog srca će proteći u znaku "Pokreta za brigu o starijima 65+", akcije Fonda B92 koja za cilj ima zbrinjavanje najstarijih sugrađana u našoj zemlji, pod sloganom "Stari nisu stvari!".

Duž Makedonske i Svetogorske ulice biće raspoređene tezge na kojima će gosti Ulice otvorenog srca moći da kupe suvenire akcije "Pokret 65+", kao i rukotvorine umetnika i zanatlija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA