Predstavljen projekat "Beograd na vodi" (FOTO)

Muhamed Al Abar, direktor novoosnovane kompanije "Eagle Hills", predstavio je danas projekat u koji je spreman da investira tri milijarde dolara

  • 28

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić prisustvovao je prezentaciji projekta "Beograd na vodi" koji mu je predstavio Muhamed Al Abar, direktor novoosnovane kompanije "Eagle Hills".

Promociji su prisustvovali i predsednik Skupstine Srbije Nebojša Stefanović, predsednik privremenog veća Beograda Siniša Mali i drugi članovi Vlade Republike Srbije, saopšteno je iz kompanije "Eagle Hills".

Kompanija sa sedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, fokusira se na velike projekte u oblasti nekretnina, na međunarodnim tržištima. Kompanija počinje sa radom na projektu "Beograd na vodi" i gradi centar svetske klase za Srbiju.

Muhamed al Abar je vlasnik kompanije "Emar propertiz" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je podigla najvišu zgradu na svetu Burdž Kalifa.

Investitor iz Emirata spreman je da u projekat "Beogad na vodi" investira više od tri milijarde dolara.

"Eagle Hills" će se fokusirati na izgradnju modernog gradskog centra sa objektima mešovite namene , uključujući stambene i komercijalne nekretnine, trgovačke centre, objekte maloprodaje, ugostiteljstva, obrazovanja i zdravstvene centre.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rasko

    18. januar 2014 | 12:49

    Bg na vodi, a bolnice nam kao štale ha ha

  • el comandante

    18. januar 2014 | 13:51

    biće, biće, isto ko i agencija za brze odgovore i ukinuta tv pretplata, da ovaj radikal odgovara za sve što obeća, pripazio bi šta priča ovom narodu

  • Pecanac

    18. januar 2014 | 13:36

    Ovo je znak da je pocela predizborna kampanja a posle izbora hteli smo ovo ali...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA