SINDIKATI ODUSTALI: Lasta sutra normalno vozi!

Oba reprezentativna sindikata Saobraćajnog preduzeća "Lasta" odustali su od obustave saobraćaja koja je bila najavljena za sutra i odluku o tome pomerili do ponedeljka

  • 0

Oba reprezentativna sindikata Saobraćajnog preduzeća "Lasta" odustali su od obustave saobraćaja koja je bila najavljena za sutra i odluku o tome pomerili do ponedeljka, 27. januara u 8:30, kada je planiran sastanak sa predsednikom Privremenog veća Beograda Sinišom Malim.

Predsednici Samostalnog sindikata "Laste" i Asocijacije Nezavisnog sindikata "Laste" su u zajedničkom saopštenju poručili da ovu odluku donose iz poštovanja prema građanima Beograda i željom da očuvaju stabilnost svog preduzeća.

Ovakvu odluku predstavnici sindikata su doneli posle sastanka sa gradskim sekretarom za saobraćaj Dušanom Rafailovićem, predstavnicima privatnih prevoznika u Beogradu i izvišnim direktorom "Laste" za gradski i prigradski saobraćaj Vladanom Maksimovićem, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA