STEŽE SE OBRUČ: Grad rešava problem divljih taksista!

Grad namerava trajno da reši problem taksi prevoza na aerodromu "Nikola Tesla" i zato je u četvrtak formiran akcioni tim, koji će pokušati da se izbori sa organizovanom grupom taksista koji krše pravila

  • 22

Formiran akcioni tim za rešavanje problema taksi prevoza na aerodromu "Nikola Tesla". U svakom trenutku u vazdušnoj luci će biti neko ko će da kontroliše taksiste.

Grad namerava trajno da reši problem taksi prevoza na aerodromu "Nikola Tesla" i zato je u četvrtak formiran akcioni tim, koji će pokušati da se izbori sa organizovanom grupom taksista koji krše pravila, pišu Večernje novosti.

Pošto je očigledno da komunalna policija nije uspela sama da izađe na kraj sa taksistima koji na dolaznom terminalu "otimaju" putnike, što je zabranjeno, naplaćuju im nerealno visoke cene prevoza i ne plaćaju parking, sastavljen je jedan široki tim koji će se baviti tim problemima.

Akcioni tim činiće predstavnici Sekretarijata za saobraćaj, Sekretarijata za inspekcijske poslove, Komunalne policije, Uprave saobraćajne policije, Interventne jedinice, obezbeđenje aerodroma i sudije prekršajnih sudova. Njegovim radom koordiniraće direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović.

- Grupa ljudi sabotira sistem uzimanja taksi vožnje i ometa rad taksista koji ga poštuju. Od sada će na aerodromu uvek biti neko ko im neće dozvoliti da krše pravila. Akcije će biti stalne, kako bi konačno zaveli red i držali ga pod kontrolom - kaže Mitrović.

Snimak koji je vlasnik "Beogradskog taksija" Zlatan Zlatković, postavio na "Jutjubu" ubrzao je nameru gradskih vlasti da se konačno uhvate u koštac sa problemima u taksi prevozu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    31. januar 2014 | 13:33

    Ajde bre kao planirate operaciju barbarosa. Ne mozete da dovedete u red 20 divljaka, a obecavate kule, gradove, avione, kamione, beograde na rekama, mostove, metroe... Dovedes bre 20 policajaca, nekoliko interventnih, pauka, oduzmes kola, ovima odvalis nenormalnu kaznu, kola dobiju kad je plate i eto, pa da vidimo, sledeci put kad ih uhvate dupla kazna... Sa takvima samo represija...

  • bg

    31. januar 2014 | 13:31

    Nadam se da ce odrzati obrcanja i da to nece trajati samo mesec dana..

  • Lulu

    31. januar 2014 | 13:38

    Da drzava pokusa da se izbori sa njima??? Ozbiljno?? Da li jednom za nesto drzava moze da postupi kao neka sa zapada? Zasto ne budu kao npr u londonu ili new yorku (ok sad ga pretera :-)) svi u jednoj boji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA