Pohvale za proizvode RTB-a stižu iz celog sveta (FOTO)

Čista petica od Londona, Ženeve i Singapura, ali i od domaćih kupaca

  • 5

Borski bakar i plemeniti metali, kao i bakar-sulfat (plavi kamen), sumporna kiselina i soli metala tražena su roba na tržištu, i domaćem i stranom, jer su visokog kvaliteta. To potvrđuje čista petica za kvalitet koja je RTB-u Bor stigla od kupaca iz Londona, Ženeve, Singapura i Hrvatske, ali i sa domaćeg terena – od "Valjaonice bakra" Sevojno, kruševačkog "Trajala", beogradske "Tehnohemije" i "Krušika" iz Valjeva.

Andrej Meljničenko ne ulazi u strateško partnerstvo sa RTB Bor

MMF u poseti RTB-u Bor: Drago nam je da vidimo da RTB napreduje, pomoći ćemo u pronalaženju strateškog partnera (FOTO)

Zadovoljstvo dvadesetak domaćih i toliko ino-kupaca izmereno je anketom koja je sprovedena u sklopu obaveza RTB-a Bor vezanih za funkcionisanje integrisanog sistema menadžmenta. Kupci basenskih proizvoda ocenjivali su, pored kvaliteta proizvoda i usluga, kako RTB ispunjava rokove, zahteve i očekivanja iz ugovora, kao i to koliko je efikasan u komunikaciji sa njima.

Foto: RTB Bor

Na skali od jedan do pet RTB je od svih njih, kao zbirnu srednju ocenu, dobio 4,89. Čiste petice stigle su od najvećih domaćih i ino-kupaca, pa su tako i "Trafigura" i "Sevojno" katodni bakar ocenili najvišom ocenom. Britanci su peticu dali basenskom srebru, platini i paladijumu, a iz dalekog Hong Konga petica je stigla za selen. Poljaci su odličnu ocenu dali plavom kamenu i selenu proizvedenom u RTB-u Bor, a Hrvati i Grci sumpornoj kiselini, ali i brzoj, jednostavnoj i iskrenoj komunikaciji sa "Borom".

Foto: RTB Bor
Foto: RTB Bor
Foto: RTB Bor
Foto: RTB Bor

Daljinac

(G.T.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA