Viz air traži radnike iz Srbije: Ovo je najveći konkurs u istoriji kompanije, traže 1.300 ljudi

Viz er se na korak otvaranja gotovo 1.300 direktnih radnih mesta u narednoj godini odlučio zbog dolaska 21 novog aviona Erbas A320 i A321 do kraja 2018

  • 0

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Viz er objavila je da će zaposliti 1.300 novih radnika, i pozvala kandidate iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, da se prijave na konkursima koji budu raspisani.

Lepe vesti: "Vizer" ukida doplatu za ručni prtljag od 29. oktobra

Do Ciriha iz Niša samo do 8. januara: Germania ukida redovnu liniju!

To će, kako je saopšteno iz Viz era, biti najveći konkurs za zapošljavanje u istoriji kompanije, a zainteresovani kandidati iz našeg regiona mogu već sada da se, prema rasporedu održavanja konkursa, prijave na izbore na najbližim ponuđenim lokacijama ili da ostave svoju prijavu za neki od narednih izbora koji bude organizovan u ovim zemljama.

Viz er se na korak otvaranja gotovo 1.300 direktnih radnih mesta u narednoj godini odlučio zbog dolaska 21 novog aviona Erbas A320 i A321 do kraja 2018, kao i uključivanja u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni ove godine, čime će tim Viz era brojati više od 4.500 kolega do kraja 2018.

Ekspanzija avio-kompanije i mogućnosti za zapošljavanje se time neće završiti, pošto Viz er planira da duplira svoju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024.

Foto: Telegraf

- Ukupno će biti organizovano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Evrope sa željom da privučemo ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji koji bi se pridružili našem profesionalnom timu - navodi se u saopštenju.

Osim atraktivne zarade i paketa povlastica, Viz er nudi i opcije za nekoliko garantovanih radnih paketa za svoje pilote: kapetani i kopiloti mogu da putuju na posao koristeći razgranatu mrežu WIŽ-a sa više od 550 linija ili mogu da se presele i stacioniraju u bilo koju od 28 operativnih baza u 15 evropskih država.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA