≫ 

Važne vesti: Svim penzionerima stiže 5.000 dinara, evo kad možete da ih podignete!

Premijerka je rekla da će posle povećanja penzija za pet odsto, za 90 odsto penzionera ta primanja biti veća nego pre 2014. godine

  • 84

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će u narednih 10 dana penzionerima stići najavljena podrška od 5.000 dinara, a da će od 1. januara svim penzionerima penzija biti veća pet odsto.

KRKOBABIĆ: Penzionerima jednokratna pomoć, ali i 13. penzija! Oni su podneli najveću žrtvu

Beograd uvodi benefit kartice za penzionere od 1. novembra: Prvu dobijaju besplatno

Brnabić je u Sava centru, gde je predstavljena personalizovana senior kartica za penzionere, rekla da će od sledeće godine, kada se učešće u BDP svede na 11 odsto, moći da se počne sa ukidanjem Zakona o smanjenju penzija i sa usklađivanjem penzija dva puta godišnje.

Premijerka je rekla da će posle povećanja penzija za pet odsto, za 90 odsto penzionera ta primanja biti veća nego pre 2014. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    30. oktobar 2017 | 14:19

    Penzionerka koja je uspesno radila 40 godina i toliko ima i penzijskog staza, a penziju je pocela da koristi ove godine oseca se ponizeno zato sto nikada nije imala povecanje iste, a svakog meseca otima joj se mnogo vise od ovog nazovi poklona. Zadrzite to za sebe, a njoj isplacujte po Resenju

  • Goran

    30. oktobar 2017 | 15:34

    Pomoć u jednokratnoj isplati od 5000 dinara je dragocena, naročito onima sa najnižim primanjima. Dolaze praznici, moći će da pokriju neki vanredni izdatak.

  • Nada

    30. oktobar 2017 | 13:35

    Lepo je sto neko setio penzionera. Ideja oko senior kartica odlicna, za svaku pohvalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA