Bogoljub Karić na svetskom skupu građevinara u Beču (FOTO)

BK grupa je pre dve godine i srpskom i beogradskom rukovodstvu prikazala i projekat "Tesla grad" sa namerom da se to izgradi u Beogradu na površini od 2 miliona kvadrata, a nešto manje, slične projekte za svako sedište okruga u Srbiji

  • 0

Na svetskom skupu građevinara u Beču, koji je organizovala Federalna privredna komora Austrije, Bogoljub Karić, sa svojim saradnicima, u okruženju 600 najuspešnijih svetskih građevinskih kompanija, posebno je naglasio da će se u ovoj novini, koju nazivaju "grad u gradu", što je već ostvareno u Minsku, pored vrhunski projektovanog i dizajniranog međunarodnog finansijskog centra, u kome će se vršiti finansijske transakcije i trgovina putem svetskih i digitalnih kripto valuta, nalaziti i sedište preko 1.000 najuspešnijih kompanija i banaka, globalnih lidera iz svih oblasti privrede i bankarstva i elektronske trgovine.

Kakav dasa! Ovako je Bogoljub Karić izgledao pre 45 godina (FOTO)

Takođe, predsednik poslovne grupacije Bogoljub Karić je Forumu predstavio vrhunske rezultate BK GROUP – DANA HOLDINGS, koja je prošle godine bila 23. na svetu na listi priznate američke korporacije koja ocenjuje uspehe širom planete u oblasti izgradnje najatraktivnijih objekata.

Foto: Promo

"Dana Holding" je to zaslužila jer je u prethodnih nekoliko godina izgradila preko 4 miliona kvadratnih metara prostora namenjenih javnom, poslovnom, komercijalnom, hotelskom i rezidencijalnom korišćenju samo u glavnom gradu Beolorusije.

Posebno interesovanje svih prisutnih na Forumu privukla je prezentacija upravo pokrenutog projekta "MINSK WORLD" u Minsku, sa planiranim obimom izgradnje od novih 3 miliona kvadratnih metara najkvalitetnijeg poslovnog i rezidencijalnog prostora na preko 300 hektara u centralnom delu glavnog grada Belorusije.

Foto: Promo

BK grupa je pre dve godine i srpskom i beogradskom rukovodstvu prikazala i projekat "Tesla grad" sa namerom da se to izgradi u Beogradu na površini od 2 miliona kvadrata, a nešto manje, slične projekte za svako sedište okruga u Srbiji. I to po ceni od oko 500 dolara po kvadratu!

Na Forumu u Beču je potvrđeno da na ovaj način Republika Srbija, kroz dosadašnje izuzetne postignute rezultate i naredne ugovorene projekte i ambiciozne razvojne planove BK GROUP - DANA HOLDINGS, dobila svog prvog reprezentativnog aktera i predstavnika u svetskom procesu primene Smart – pametne tehnologije gradnje.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA