Nova linija "Rajan era" od 15. novembra: Avioni će iz Niša leteti ka još jednoj evropskoj metropoli

Država je najavila velika ulaganja u niški aerodrom, kao i u njegovu promociju

  • 0

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović kaže za Tanjug da nisu tačne najave da će niški aerodrom napustiti jedna od najvećih lou kost kompanija “Rajan Er”.

- To nije tačno. Rukovodstvo aerodroma nema takve informacije, i u razgovorima sa njima, sve ide po planu i ugovorima koji su sklopljeni - rekao je Bulatović.

U Nišu se upalile ratne sirene: Na aerodromu pronađena bomba, uspešno deaktivirana

Kada je reč o ukidanju linije Viz Er-a iz Niša za Malme, Bulatović navodi da je to rezultat stanja na tržištu, te da se neke linije ukidaju, ali se druge otvaraju.

- Niš će dobiti novu liniju od 15. novembra ove godine. U pitanju je linija Niš-Beč. To je značajno da se kaže. Aerodrom se razvija, imamo konstantno povećanje broja putnika. Neka linija se ukine, druga se otvori. To je posledica stanja na tržištu vazdušnog saobraćaja, a to zavisi od mnogo parametara - rekao je Bulatović.

On je istakao da je država najavila velika ulaganja u niški aerodrom, kao i u njegovu promociju, navodeći da bolji dani za niški aerodrom te dolaze.

(Тelegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA