Prištinski mediji: Telekom Srbija nije dobrodošao u Albaniju

Pozivajući se na zvanične izvore iz albanske vlade, list navodi da se više predstavnika srpske kompanije sastalo sa predstavnicima Ministarstva saobraćaja i telekomunikacija u Tirani

  • 1

Iako je sa 60 miliona evra dao najpovoljniju ponudu za kupovinu "Telekoma Albanija","Telekom Srbija" nije dobrodošao u Albaniju, prenosi prištinski list "Koha ditore".

Telekom Srbija pokreće mlade programere

Pozivajući se na zvanične izvore iz albanske vlade, list navodi da se više predstavnika srpske kompanije sastalo sa predstavnicima Ministarstva saobraćaja i telekomunikacija u Tirani.

- Tokom ovog sastanka, predstavnici 'Telekoma Srbije' postali su svesni stava albanske strane da nisu dobrodošli da postanu deo tržišta mobilnih telefona, iako su investicije Srbije važne za Albaniju - citira list neimenovanog zvaničnika albanske vlade.

- "Telekom Srbija" u Albaniji nije dobrodošao. Iako je odluka na samim kompanijama, učešće 'Telekoma Srbije" na tržištu mobilnih telefona može doneti reakcije koje bi mogle negativno da utiču na samu kompaniju. Spremni smo i očekujemo srpske investicije u zemlji, ali za ovaj sektor preferiramo investitora sa drugim profilom - rekao je listu sagovornik iz Ministarstva saobraćaja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA