≫ 

DOBRO ZAPAMTITE LICE OVE ZVERI: Ovo je nečovek koji je monstruozno zadavio sina i izbo ženu u Rakovici (FOTO)

U stanu u kome su živeli Maja i sinčić, danas je muk

  • 22

Marko N. ubio je nožem svoju suprugu Maju Đ. i njihovog sina (4) juče oko 16 časova u Centru za socijalni rad u Ulici Miška Kranjca 12 u Rakovici. Dete nije disalo i nije imalo otkucaje srca, lekari su ga dugo reanimirali, ali nisu uspeli da ga spasu.

Jezive fotografije sa lica mesta NAJSTRAŠNIJEG ZLOČINA u Srbiji (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

ŠTA SE KRIJE IZA NAJSTRAŠNIJEG SRPSKOG ZLOČINA: Maja se žalila na muža, niko nije obraćao pažnju

Njih dvoje su inače razvedeni, a Marko od 2016. godine ima pravo da viđa dete povremeno. Danas je došao da vrati dete u Centar za socijalni rad, gde se, međutim, posvađao s buvšom ženom. Prvo je udavio sina u centru. Užasnuta žena je počela da beži, ali monstrum ju je sustigao i presudio joj nožem.

Radnici Centra za socijalni rad su se umešali, pokušavali su da spasu nju i mališana, a u opštem metežu je povređena i jedna radnica. 

U međuvremenu je neko pozvao Komunalnu policiju, a ko zna šta bi se još desilo da oni nisu odmah stigli na lice mesta i savladali ubicu.

Foto: Telegraf.rs

Dan posle jezivog zločina Telegraf je u stanu tragično stradale majke i sina, gde nam je i potvrđeno kako izgleda surovi ubica.

Veštačenje dvostrukog ubice Marka Nikolića (43) obavljeno je u bolnici "Dr Laza Lazarević", gde je utvrđeno ima šest poremećaja ličnosti i da kao takav maksimalno dva sata može da viđa dete.

Međutim, Centar za socijalni rad u Rakovici Nikoliću je dozvolio da viđa dete svake srede od 9 do 15.30h, jer navodno, u bolnici jesu uradili nalaze, ali nisu dali konačan zaključak.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA