MONSTRUM SE NE KAJE, SAMO ĆUTI: Sina bacio na beton i ubio, a žali se da ga boli glava jer su drugi skočili na njega!

Na licu mu se videlo da nema ni trunke kajanja za stravičan zločin koji je počinio

  • 10
Ubica, Rakovica, Marko Nikolić Foto: Telegraf, Srpski telegraf

Marko Nikolić (43), koji je zaklao bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i ubio sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, pre saslušanja kod tužioca tražio je lek protiv bolova u glavi. Kada je otac-monstrum doveden u Više tužilaštvo, nije hteo da iznese odbranu niti je pokazao trunku kajanja za zversko ubistvo deteta i žene.

Stariji sin ubijene Maje saznao za smrt majke i brata od policije: Pokucali su na vrata i rekli mu užasne vesti, dečak ostao skamenjen i nem! (FOTO)

- On je tražio neki lek protiv bolova. Kada je upitan šta ga boli, odgovorio je "glava". Saopšteno mu je da je mimo propisa davanje bilo kakvih lekova bez odobrenja lekara i da ih neće dobiti. Nikolić je, zureći u pod, rekao da ga glava boli jer ju je udario o pločnik kad su na njega skočili neki ljudi, a potom je zaćutao - kaže izvor "Informera".

Na banjičkom groblju, gde je Marko Nikolić otrovao i davio sina Mihaila (4), Informerovom reporteru stanari kuća u blizini groblja ispričali su da su primetili automobil koji juri, ali da su mislili da je vozač pogrešno skrenuo.

- Sivi automobil je projurio prvo prema groblju, a onda se posle nekog vremena okrenuo i još brže otišao. Pomislio sam da je pogrešno skrenuo, ali sad sam uveren da je to bio ubica - kaže jedan stariji stanar.

Foto: Srpski telegraf

On je sa lisicama na rukama oko 13.00 časova doveden u Više tužilaštvo kako bi bio saslušan zbog sumnje da je ubio suprugu Maju Đorđević i sina Mihaila.

- Ništa nije pričao, a na licu je imao nekoliko manjih rana. Nije pružao nikakav otpor i slušao je sve šta mu stražari govore. Sedeo je na stolici i bezizražajno zurio u pod. Kad ga je tužilac pitao želi li da iznese odbranu, odmahnuo je glavom. Ipak, ponovljeno mu je pitanje, a osumnjičeni je tad podigao pogled i kratko rekao: "Ne." Na licu mu se videlo da nema ni trunke kajanja za stravičan zločin koji je počinio - rekao je naš izvor iz suda.

Prema rečima Tanje Sekulić, portparolke Višeg tužilaštva, za osumnjičenog Nikolića je zatražen pritvor, i to zbog postojanja osobitih okolnosti da će ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Nakon toga sudija za prethodni postupak je ocu-monstrumu odredio jednomesečni pritvor.

Foto: Facebook/Maja Đorđević

Nikolić je, da podsetimo, u sredu doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, u Centar za socijalni rad da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.

Dete je tresnuo o pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA