STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA: Cela porodica automobilom sletela u reku

Četvoročlana porodica je dobila lakše i teže povrede, ali niko nije u životnoj opasnosti

  • 1

Putnički automobil kojim je upravljao Zoran N. iz sela Grkinja sleteo je sa puta i završio u Kutinskoj reci u nedelju oko 19 časova i na putu od Gadžinog Hana prema Nišu, između sela Lazarevo selo i Prva Kutina.

UŽASAN SLUČAJ PEDOFILIJE U GADŽINOM HANU: Silovao devojčicu, a zatim joj predložio da prave bebu

Ukrao "juga", sleteo s puta i udario u drvo, pa pobegao: Stigla optužba za Farkaždinca

U automobilu je pored vozača Zorana bila njegova supruga i njihova dva deteta od 11 i 13 godina. Deca su zadobila lakše telesne povrede, a supruga vozača hematom na glavi.

Automobil je sleteo sa kolovoza i preko njive sleteo u Kutinsku reku. Automobil se prevrnuo i zaustavio na krovu. Zoran N. je uspeo da izađe iz vozila i izvuče suprugu i decu pre nego što je voda prodrla u automobil.

Hitna pomoć iz Niša stigla je za desetak minuta. Povređenog vozača je lekar pregledao na licu mesta i on je ostao zbog uviđaja.

Foto: Telegraf

- Žena je zbog povreda na glavi prebačena na Neurohirurgiju, a deca na Dečiju Hiruršku i ortopedsku kliniku. Prema prvim procenama nalaze se van životne opasnosti - rekla je lekar Hitne pomoći doktorka Verica Božić.

Uzrok udesa utvrđuje policija.

U trenutku dok se čekala uviđajna ekipa, uprkos policijskom obezbeđenju, u blizini ove saobraćajne nezgode sudarila su se dva putnička automobila jer njihovi vozač nisu blagovremeno primetili policijsko vozilo sa upaljenom rotacijom. Srećom u ovom udesu pričinjena je samo materijalna šteta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA