Vesić obišao vatrogasce na Adi Huji: Evo kako izgleda izgorela fabrika kartona (FOTO)

Požar koji je jutros oko 7 časova izbio u fabrici "Avala Kartonka" u Ulici Ada Huja - lokalizovan je

  • 2

Gradski menadžer Goran Vesić je ubrzo nakon izbijanja požara u Fabrici kartona na Adi Huji obišao vatrogasce koji rade na gašenju požara i zahvalio im u ime Grada Beograda na požrtvovanosti. Tako se lično uverio da je na terenu dovoljno vatrogasnih ekipa i dovoljno ekipa Hitne pomoći.

BILO JE STRAVIČNO NA ADI HUJI: Požar je buknuo brzo, osetio se dim u kotlarnici, i sve je planulo za par sekundi!

BIZARNA NESREĆA ODNELA ŽIVOT: U fabrici papira koja je gorela jutros, pre 4 godine poginuo radnik

Neposredno nakon izbijanja požara, kako kaže, zaposleni u fabrici pokušali su vodom sami da ga ugase, a onda je došlo do eksplozije.

Foto: Grad Beograd

- Ovo je još jedna situacija da vidimo koliko je važna prevencija, najvažnije je da se sada povređeni oporave, vatrgogasci su još jednom pokazali da su čuvari našeg grada i naši heroji - naglasio je Vesić.

Požar koji je jutros oko 7 časova izbio u fabrici "Avala Kartonka" u Ulici Ada Huja lokalizovan je. U požaru je povređeno šest vatrogasaca i dva radnika fabrike, koji su prevezeni na VMA. Na licu mesta je 28 vatrogasaca sa devet vatrogasnih vozila.

Foto: Grad Beograd

Načelnik u Upravi vatrogasno-spasilačke jedinice MUP-a Nedeljko Gagić kaže da je požar lokalizovan jutros pre osam sati i dodaje da su povređena dva radnika fabrike "Avala kartonka" i šest vatrogasaca spasioca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA