Potraga za ubicom biznismena iz Surdulice traje danonoćno: Misteriozno ubistvo o kome priča cela Srbija i dalje nema epilog

Obdukcija tela ubijenog biznismena urađena je u Nišu, i potvrdila je da je Perić imao prostrelnu ranu u jagodici kod desnog oka

  • 0

Službenici Policijske uprave u Vranju danonoćno tragaju za nepoznatim ubicom, koji je 23. jula iza ponoći, hicem iz vatrenog oružja, hladonkrvno ubio prvatnog preduzetnika Predraga Perića (47) iz Surdulice.

"Bolesnice, sigurno si i drugaricu ubila": Jezivi napadi na Anu, koja je slagala da ju je Lazar silovao

Portparol Dragan Stamenković rekao je da vlasnik firme za tehički pregled i registraciju vozila "Perić trade" policiji nije prijavio da mu je neko pretio, što potragu za nepoznatim ubicom dodatno otežava.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Traković potvrdila je ranija pisanja medija da je ubica jednim hicem iz pištolja žrtvi pucao u slepoočnicu.

Obdukcija tela ubijenog biznismena urađena je u Nišu, i potvrdila je da je Perić imao prostrelnu ranu u jagodici kod desnog oka.

Iako se ubistvo dogodilo u "gluvo doba", niko od komšija nije čuo kobni pucanj.

Perić je hladnokrvno upucan ispred objekta gde je živeo, ali i obavljao poslove tehničkog pregleda i registracije motornih vozila, na svega tridesetak metara od prometnog puta Vladičin Han - Surdulica.

Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo, telegraf

Ispred poslovnog objekta u Žitoradji kod Surdulice mrtvog Predraga Perića u lokvi krvi pronašao je muškarac koji je sutradan došao da proveri ispravost svog putničkog vozila.

Stanovnici Žitorađe kažu da se kobne večeri biznismen provodio sa društvom u kafiću u Vladičinom Hanu. Ispred poslovnog objekta, gde ga je čekao hladnokrvni ubica, stigao je u nedelju oko četiri sata ujutro.

Ubijeni je iza sebe ostavio brata i bolesnu majku u Surdulici.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA