Uzrok krvavog sukoba kod kafane "Bolji život" u Nišu - devojka? Mladić izgubio život zbog ljubomore, drugi teško ranjen (FOTO)

Ko je koga prvi napao, te da li su se na ovom mestu našli slučajno ili po dogovoru - još se utvrđuje

  • 14

Motiv krvavog sukoba u Nišu u kojem je jedan mladić stradao, a drugi teško povređen, jeste svađa oko devojke - pokazuju prvi rezultati istrage. U tuči koja se dogodila u noći između subote i nedelje u niškom naselju Gabrovačka reka u blizini kafane “Bolji život”, smrtno je stradao Marko S. (33) dok je Dalibor N. (37) sa teškim povredama zbrinut na Klinici za grudnu hirurgiju.

Telegraf na licu mesta: Muškarac ubijen u blizini kafane "Bolji život", pored njega pronađen još jedan izbodeni (FOTO)

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanja u tuči sa smrtnim ishodom, privedeni su prijatelji ubijenog Marka i to M.M. (30), B.M. (23) i M.S. (31). Njima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati.

Dosadašnja saznanja pokazuju da su u sukobu učestvovali Marko i njegovi prijatelji M.M., B.M. i M.S, dok je njihov protivnik bio Dalibor. Ko je koga prvi napao, te da li su se na ovom mestu našli slučajno ili po dogovoru - još se utvrđuje.

Foto: Telegraf

Nesporno je to da je tokom tuče upotrebljen nož koji je i pronađen, ali će analiza tragova pokazati ko ga je koristio. Za sada sve ukazuje na to da je Dalibor ubo Marka - kažu naši sagovornici uključeni u rasvetljavanje ovog slučaja.

Komentarišući motiv krvavog sukoba, naš izvor objašnjava da ima indicija da je nož sevnuo zbog ljubomore.

Sve ukazuje na to da su se momci posvađali, a zatim potukli zbog zajedničke devojke. Naime, ona se najpre zabavljala sa jednim, a zatim sa drugim. U sukob su umešali i svoje prijatelje, pa je tuča izmakla kontroli - kažu naši izvori.

Marija Nikić, sestra ubijenog mladića kaže da ne zna zbog čega je Marko stradao, te da nikada nije čula za Dalibora.

Foto: Telegraf

- Marko je bio oženjen, otac dvoje male dece. Prema rečima njegove supruge, sinoć je izašao sa društvom, kući je trebalo da se vrati do jedan sat iza ponoći. Kako ga nije bilo, snaha ga je pozivala telefonom, ali nije uspela da ga čuje - rekla je ožalošćena sestra.

Dalibor N. zbrinut je na Klinici za grudnu hirurgiju niškog Kliničkog centra.

- Pacijent je zadobio ubod u zid grudnog koša sa desne strane, bez povrede plućne maramice. Takođe, on ima i tri posekotine na temenom delu glave, jednu u predelu potiljka, kao i po levom kažiprstu. Stabilnog je stanja, nije vitalno ugrožen - saopštio je Jovica Petrović, dežurni grudni hirurg.

(D.R/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin u stbiji

    6. avgust 2017 | 23:54

    Marko, oženjen ,otac dvoje dece se posvađao oko zajedničke devojke i smrtno stradao od uboda nožem.Dakle nije momak.Već preljubnik koji je varao svoju ženu i sramotio svoju porodicu,decu...Tužno da tužnije ne može biti.

  • Ljilja

    7. avgust 2017 | 08:30

    Boze me sacuvaj od ludia danasnjeg kakva je ta moda da covek otac dvoje dece ide da se bije za devojku a kuci zena i deca i fa pogine a deca sirocadi ma kakva je ta zena to bi volela znati zao mi tu zenu i decicu a ta sto je sarala nek nosi na dusi oca dvoje dece

  • Rade

    7. avgust 2017 | 07:24

    Zbog devojke ili zene da se kolju, zalosno.Te trave ima koliko hoces ,uskoro ce one poceti da se kolju zbog muskaraca jer smo mi vrsta koja polako izumire ili odlazi iz Srbije,bice isto kao u filmu Ognjenka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA