≫ 

Užas kod Smedereva: Petorica silovala devojku, ovo je već drugo napastvovanje u istom selu

Dok i šesti muškarac ne bude uhapšen, devojka je iz bezbednosnih razloga sklonjena iz sela

  • 48

Četiri muškarca iz sela Osipaonica kod Smedereva uhapšena su zbog sumnje da su silovala devojku u tom selu, saznaju nezvanično "Novosti". Za još jednim mladićem umešanim u ovaj zločin se traga.

Otac silovao ćerku (15): Uhapšen monstrum iz Mokrina

Miloš i Zlatko su dobili po 5 godina robije za silovanje kolege, ali njihov DNK nije pronađen na tom muškarcu (FOTO)

Kako je "Novostima" potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, koje vodi pretkrivični postupak, "proveravaju se navodi o silovanju punoletne devojke od strane više muškaraca".

- U interesu oštećene i procesuiranja svih izvršilaca, detalji zasad ne mogu da budu saopšteni - rečeno je u Tužilaštvu.

Kako nezvanično saznaju od izvora bliskih policijskoj istrazi, četiri muškarca su uhapšena pod sumnjom da su silovala devojku. Njima je određen pritvor. Identitet devojke, kao i osumnjičenih, zasad se čuva od javnosti. Navodno, reč je o dva događaja obljube.

U prvom je učestvovalo, kako se veruje, više osoba, a u drugom su bila, navodno, dva izvršioca. Policija traga za još jednim muškarcem za koga se veruje da ima veze sa ovim slučajem. Oba slučaja silovanja dogodila su se prošle sedmice u selu Osipaonica. Svi pohapšeni su iz ovog sela, kao i žrtva.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Policija i tužilaštvo proveravaju da li ima još počinilaca, a devojka je u međuvremenu, iz bezbednosnih razloga, sklonjena iz sela. Ona je, saznali smo, odvedena na sigurnu lokaciju zbog navodnih pretnji koje dobija nakon što je sve otkriveno. Zbog ovoga, kao i zbog osetljivosti istrage, policija i istražni organi odbijaju da iznose bilo kakve informacije do daljeg.

Kako Alo navodi, muškarci koji su uhapšeni dostavili su policiji snimak na kom se vidi da se devojka smeje tokom napastvovanja.

Mladići su bili izričiti da se nisu iživljavali i da nisu imali loše namere.

- Oni tvrde da su te večeri uživali u društvu pomenute devojke. Navode da su se odlično proveli i da nisu primenili silu. Nije bilo svađe niti im je E. M. te večeri bilo šta prebacila. Nije im jasno zbog čega ih je prijavila. Pretpostavljaju da je to učinila iz pakosti jer je nisu častili - objašnjava izvor Alo.

Posle suočavanja mladića i devojke, kao i uvida u izveštaj lekara koji su je pregledali, biće jasno šta se desilo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groooaaar

    9. avgust 2017 | 08:54

    Ako je to tacno u zatvor,pa 100 zatvorenika na svakog!

  • Gabrijel

    9. avgust 2017 | 08:59

    Ne branim muskarce koji su to uradili nek dobiju zasluzenu kaznu ali manje bi bilo silovanja kad devojke nebi se gole i polugole slikale na drustvenim mrezama

  • Milos

    9. avgust 2017 | 13:14

    Po komentarima vidim da je malo ko, pogotovo zene, majke, svestan sta se desava danas, vase fine naivne naizgled devojcice, vec sa 15-1god.,prisustvuju raznim zurkama, kucne varijante, koje se posle odredjene kolicine alkohola, marihuane, pretvaraju u orgije, tuzna cinjenica... PS...malo vise kontrolisite svoju decu, parola "moje dete je fino", moze samo vama da se obije o'glavi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA