≫ 

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu: Ima mrtvih, najmanje 5 povređenih, kilometarske kolone ka Beogradu

Saobraćaj je potpuno obustavljen u smeru ka Beogradu

  • 21

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš jutros u 5.15 sati poginula je jedna osoba, dok su četiri povređene i trenutno se nalaze u Urgentnom centru.

Stravičan sudar kod Sjenice: Majka i ćerka poginule na mestu

Do nesreće je došlo kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, u blizini Begaljičkog brda, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-au. Jedno lice preminulo je na licu mesta, a petoro je povređeno.

Hitna pomoć prevezla je povređene u beogradski Urgentni centar.

Prema rečima dežurnog lekara Ivana Stojmirova za RTS, četiri dovezene osobe su na dijagnostici, stepen povrede se još ne zna, a, kako kaže, deluje da nisu životno ugrožene.

Saobraćaj je u prekidu na ovom delu autoputa, u pravcu ka Beogradu.

Formirale su se kilometarske kolone, u kojima je i veliki broj automobila sa stranim tablicama, pošto je u jeku turistička sezona.

- U pitanju su mlađe osobe i po svemu sudeći ne nalaze se u životnoj opasnosti - zaključio je on.

Dežurni anesteziolog Urgentnog centra Ivan Stoimirov nije mogao da precizira u kakvom zdravstvenom stanju se nalaze povređene osobe jer je dijagnostikovanje u toku.

Istraga je u toku, a saobraćaj na ovom potezu je u obustavi.

Na auto-putu su se formirale kilometarske kolone u pravcu Beograda, a leva traka nešto posle sedam časova puštena je za saobraćaj.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    13. avgust 2017 | 08:27

    Komentarišite i dalje da ne treba kontrolisati i naplaćivati kazne za prekoračenje brzine na auto-putu. Vozite 200km/h pa pijte kafu da biste prevarili merače. Možda vam ta kafa zbog prazne glave, ne daj Bože, bude i poslednja.

  • joca2

    13. avgust 2017 | 08:39

    Verovatno je kriv Vučić (mislim, ko bi drugi), a možda i ograničenje brzine, jer verovatno su neki vozili ispod 120kmh, pa su ovi što su stajali da popiju kaficu (zbog prosečne brzine) posle sa 180 naletali na njih. Ili je nešto treće... kako god, još života je izgubljeno, još ljudi je povređeno.

  • Jоле

    13. avgust 2017 | 10:07

    Још полиција нек вија сељаке по њивама због неки глупости док на путевима дивљају неки ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA