Pljačka na stadionu u Prokuplju kao u američkim filmovima: Nestali svi pehari! (FOTO)

Lopovi su prvo ušli na stadion, pa ispod tribina probili dve manje rupe, jedna ih je odvela u magacin, a druga u svlačionicu

  • 0

Više maloletnika sinoć je obilo Gradski stadion u Prokuplju i kao u akcionim američkim filmovima, kupili su sve što im je bilo na dohvat ruke. Uzeli su kantu za smeće i u nju potrpali sve pehare, 13 lopti, dresove, peškire....

DRAMA U JAGODINI: Razbojnik upao u banku, i pod pretnjom pištoljem tražio novac, savladao ga penzioner

Ono što je zanimljivo je da su prvo ušli na stadion, pa ispod tribina probili dve manje rupe, jedna ih je odvela u magacin, a druga u svlačionicu.

Tako su duže vreme kroz te rupe izvlačili i trpali u kantu sve što im se činilo primamljivo.

Foto: Telegraf

- Oko 21 sat sinoć su nas obavestili da su neki maloletnici ušli na stadion i da su se motali oko njega. Kada sam došao nešto kasnije imao sam šta da vidim. Sve je bilo ispreturano. Kako su izvlačili dreseve i peškire, padalo im je oko rupa, a nekoliko lopti smo pronašli i na samom stadionu - potvrdio nam je spoortski direktor Fudbalskog kluba "Topličanin" Zvonko Vidaković.

Foto: Telegraf

Tokom noći policija je pronašla osumnjičene i utvrđeno je da su maloletna lica. Kod njih je pronađena veća količina ukradene robe, ali šta su sve tačno uzeli, znaće se kada se uradi popis.

Daljinac baner

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA