Vapaj oca ubijene Kristine Kaplanović: Živimo za dan da policija uhvati ubicu, samo mi znamo kako nam je

Muškarac kog je policija juče privela nema status osumnjičenog

  • 2
Kristina Kaplanović, Benzinska pumpa NIS Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Facebook/Kristina Kaplanović

Mladić M.S. (35) priveden je juče povodom sumnje da poseduje informacije o ubistvu koje se pre tri meseca dogodilo prilikom pokušaja oružane pljačke benzinske pumpe "Nis" u Velikom Mokrom Lugu, kada je usmrćena radnica Kristina Kaplanović (19).

Tri meseca posle pucnja u glavu, UHAPŠEN UBICA S PUMPE? Priveden osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović

On je saslušan u policiji, a prema nezvaničnim saznanjima Alo, posle toga nije imao status osumnjičenog. Ipak, zadržan je u policiji do 48 sati.

- Taj mladić koji je priveden na informativni razgovor samo je jedan u nizu sa kojim je policija razgovara na temu ubistva. Na saslušanja je do sada privedeno desetak ljudi za koje je postojala indicija da nešto znaju o Kristininom ubistvu. Za njega su postojale indicije da zna nešto više i pošto je istraga u toku, o tome se trenutno ne može pričati - rekao je naš sagovornik blizak istrazi i dodao da je privedeni ipak tražio advokata i da je već osuđivan za razbojništvo.

Prema njegovim rečima, policija intenzivno traga za počiniocem ovog ubistva i bilo bi neozbiljno licitirati vremenom kada će pronaći osumnjičenog.

Printskrin: TV Prva

- Slučaj je otvoren i na njemu se intenzivno radi. Prate se svi relevantni tragovi i proveravaju operativne informacije. Sumnjamo da je pokušaj pljačke i ubistvo izvršio narkoman, ali to će dalja istraga potvrditi ili demantovati - kaže sagovornik Alo blizak istrazi.

Otac Kristine Kaplanović, Stanislav, kaže da su vest o privođnju doživeli kao da policija i dalje intenzivno traga za njegovom ćerkom.

- Šta da kažem, na trenutak sam mislio da je ceo slučaj stao, kada se u medijima pojavila informacija da je u policiji neko ko možda zna nešto više. Ta činjenica govori da policija radi svoj posao - rekao je nesrećni čovek, kome najteže pada ta neizvesnost.

Kaže da samo oni znaju kako su nastavili da žive, a da ih motiviše mogućnost da policija zakuca na vrata i kaže im "imamo čoveka koji vam je usmrtio ćerku!".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    18. avgust 2017 | 08:33

    Naci ce kao i ubicu Jelene Marijanovic nikad zalost

  • Salee

    18. avgust 2017 | 08:28

    Vreme prolazi brzo i sve su prilike da će monstrum da izbegne pravdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA