Osumnjičenog za ubistvo Kristine prepoznale su njene kolege po očima i belegu na glavi! Novi detalji o hapšenju Flekice

Srebrić je u policiji izjavio da je na pumpi ostavio otiske , jer je tamo ranije točio gorivo

  • 10
Foto-robot ubice Kristine Kristina Kaplanović Foto: Facebook/Kristina Kaplanović, Printskrin: TV Prva

Kolege ubijene radnice pumpe "NIS Petrol" Kristine Kaplanović (20) prepoznale su osumnjičenog Miloša Srebrića (35), zvanog Flekica, po svetlim očima i belegu koji ima na glavi. Ovo nije jedini dokaz koji sumnjiči Srebrića da je 25. maja hicem iz pištolja ubio Kaplanovićevu.

Osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović pao na poligrafu: Flekicu odao DNK

Osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović već robijao: Sada je uhapšen zahvaljujući jednoj osobi, ona ga je prepoznala

- Policija je na mestu zločina čak na dva mesta našla Srebrićev DNK. Takođe, kolege nesrećne devojke, koji su se u vreme pljačke s njom zatekli na pumpi, prepoznali su Srebrića u policiji, i to po njegovim izrazito svetlim očima i upečatljivoj fleki na licu. Srebrić je pao i na poligrafskom testiranju - kaže izvor upućen u slučaj.

Srebrić je u policiji izjavio da je na pumpi ostavio otiske , jer je tamo ranije točio gorivo, saznaje "Alo".

- Kada su mu policajci rekli da je osumnjičen za ubistvo devojke na pumpi, prvo je tvrdio da tog dana nije bio u Beogradu. Pritisnut dokazima, pokušao je da se brani navodeći da su njegovi otisci nađeni na toj pumpi jer je tamo ranije išao da toči gorivo! Na saslušanju u tužilaštvu je bio vidno nervozan. Rekao je samo da je upućen u ceo slučaj na osnovu tekstova iz medija. Na pitanje da li hoće da iznese odbranu, bio je izričit da se ne oseća krivim i da sa zločinom nema nikakve veze! Posle toga je zaćutao i saopštio da će se braniti ćutanjem - navodi izvor upućen u istragu.

Printskrin: TV Prva

Tek kada su stigli rezultati analize, bilo je dovoljno dokaza da se protiv njega podnese krivična prijava.

- Pucnjavu su snimile kamere, a neposredno posle toga Kristinine kolege su dale opis napadača i na osnovu toga je urađen foto-robot. Na kraju se ispostavilo da se foto-robot potpuno poklopio sa licem osumnjičenog Srebrića - dodaje sagovornik.

On kaže da se sumnja da je Srebrić koji je zaposlen kao vozač u jednoj poznatoj firmi tipovao ovu firmu zahvaljujući poslu kojim se bavi.

On je sa robije izašao prošle godine u novembru i za razbojništvo je osuđivan tri puta. Srebrić će, inače, uskoro postati otac jer mu je nevenčana supruga u devetom mesecu trudnoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    20. avgust 2017 | 08:49

    I taj monstrum ce sutra imati dete, a ubio je necije zbog 10000 din...strasno!

  • 011

    20. avgust 2017 | 00:51

    Kakve veze ima to što će postati otac da krivičnim delom ubistvom kada je na svirep način usmrtio mlađu radnicu pumpe. Nije ki to nagoveštaj da će biti blaže kažnjen ,! Doživotna za takve nepopravljive skokove!

  • BALKANSKI_SPIJUN

    20. avgust 2017 | 04:18

    40 za primer drugima... a zatvorenicima davati vikende da se malo "pobrinu" o ovom dasi i mangupu ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA