Nezapamćena krađa usred bela dana: Porodici Aleksić nadomak Loznice odneli trezor od 200 kilograma

Policija je, kako kaže Aleksić, kome je ovo treća provalna krađa, obavila uviđaj

  • 13

Nepoznati lopovi odneli su sef težak oko 200 kilograma iz kuće pored magistrale u Jelavu, čiji je vlasnik direktor JKP "Naš dom" u Loznici Janko Aleksić. U tom trezoru bili su sva višegodišnja ušteđevina i dragocenosti porodice Aleksić, pišu Večernje novosti.

Kubanke prešle pola sveta zbog ljubavi: Egzotične snajke uživaju u Loznici, a priča koja se krije iza toga je ludilo!

Slučaj malog Radenka stao: Čeka se do kraja leta zbog OVOGA!

Krađa se najverovatnije dogodila između 10 i 11 časova pre podne, kada su Janko i njegova supruga Božica, glavna medicinska sestra u Medicini rada Doma zdravlja u Loznici, bili na poslu.

Kradljivci su, kako se ispostavilo, pokušali da sef iznesu sa prednje strane kuće. Kad im to nije pošlo za rukom, razvalili su prozore na suprotnom delu i odneli plen.

Policija je, kako kaže Aleksić, kome je ovo treća provalna krađa, obavila uviđaj. Inače, nije novina u lozničkom kraju da se kradu i tako robusne stvari.

Tako je svojevremeno Živku Žići Krasavcu, vlasniku jednog Salona nameštaja u Loznici, ukradena kasa teška oko 400 kilograma. U njoj su bili 33.000 evra i čekovi vredni oko 700.000 dinara. Policija je pronašla kasu, ali ne i novac i čekove.

(Telegraf.rs / Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. avgust 2017 | 08:13

    Medicinska sestra ima trezor. A sve druge se polomise da odu preko

  • misa

    23. avgust 2017 | 10:28

    Kao sto ce nama isto biti kad tebi nesto ukradu. Ima da se smejemo svi! Naravno da mi je zao kada bilo kome nesto ukradu lopovi, a ne da gledam da li ima vise od mene pa ako ima kao nije mi zao nego se radujem jer i on sad nema... prokleto srpsko da komsiji crkne krava

  • Biki

    23. avgust 2017 | 10:38

    Cudo!Otkud bas njemu po ko zna koji put!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA