Jecaj oca poginulog Pavla (14) posle tragične maloletničke krađe "audija": Trebalo je da prespava kod druga, a javili su mi da je poginuo!

Otac Radmilo ne uspeva da sakrije suze dok prepričava kako ga je policija u jutarnjim satima obavestila da mu je sin stradao

  • 28

Pavle D. (14) poginuo je u četvrtak u ranim jutarnjim časovima u teškoj saobraćajnoj nesreći u Vranju, dok je sedeo u "audiju" kojim je upravljao njegov vršnjak, pišu NovostiVozač je zadobio lake povrede, a još jedan dečak, takođe, njihovog uzrasta, teške telesne povrede.

Tragedija u Vranju: Maloletnici vozili "audi" po gradu, poginuo dečak (14), ima teško povređenih!

Prema prvim informacijama iz istrage, maloletnici su roditeljima jednog od njih ukrali automobil i sleteli sa puta dok su se vraćali iz noćnog provoda.

Prema navodima policije, do tragedije je došlo oko 2.45 u Pržarskoj ulici na ulazu u grad kada je iz za sada nepoznatih razloga, auto skrenuo na levu stranu kolovoza. Udario je u betonski stub, a zatim u metalnu ogradu, nakon čega se prevrnuo na bok. Pavle je stradao na licu mesta.

Dečak koji je vozio "audi" je nakon zbrinjavanja na Prijemno-trijažnom odeljenju vranjske bolnice pušten kući, dok je teže povređeni transportovan u Klinički centar u Nišu. Spekuliše se da su dečaci krišom uzeli kola od roditelja jednog od njih i da su se vraćali nakon noćnog provoda u hotelu "Pržar" iznad grada.

U porodici stradalog dečaka muk. Otac Radmilo ne uspeva da sakrije suze dok prepričava kako ga je policija u jutarnjim satima obavestila da mu je sin stradao.

Foto - Ilustracija: Milena Đorđević

- Trebalo je da prespava kod druga, samo to znam i jutros su mi javili da je stradao - priča dečakov otac koji od šoka jedva progovara.

Majka i Pavlovi brat i sestra su neutešni, a u porodičnu kuću u Čestelinskoj ulici pristižu dečakovi drugari, rodbina i prijatelji. Komšije stradalog navode da je dečak bio prilično živahan.

Uviđaj na licu mesta su obavili pripadnici policije u Vranju, zamenik višeg javnog tužioca i sudija za maloletnike Višeg suda u tom gradu.

Foto: Telegraf

Kada bude završena istraga znaće se više detalja o tome kako je došlo do nesreće.

Nastradali dečak biće sutra sahranjen na Šapranačkom groblju u Vranju.

(Telegraf.rs / Večernje novosti / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SEVERAC ®

    24. avgust 2017 | 22:05

    Deca od 14 godina stradala u ukradenim kolima posle noćnog provoda u 2 i 45... Ja bih simbolično podelio 245 godina robije vozaču, ocu vozača, vlasnicima barova gde su pili, saobraćajnoj policiji u gradu, komunalnoj inspekciji...

  • Nik

    24. avgust 2017 | 22:03

    DECA U HOTELU DO 2h UJUTRO, STRASNO, SVE NA ODGOVORNOST, ZALOSNO I STRASNO

  • Dejan

    24. avgust 2017 | 22:06

    Tuga do neba!!!Pa roditelji dragi,zar dete od 14 godina u noćnom provodu???Ljudi moji,pa stavite vise prst na čelo i dobro razmislite sta radite sa decom!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA