Jezivi detalji zločina u Vrnjačkoj banji: Otac obliven krvlju vrištao na terasi dok ga je sin klao

Sin je posle svađe osam puta izbo oca po telu

  • 18

U porodičnoj tragediji u Vrnjačkoj banji Ivan Grujić (27) juče je posle žučne svađe nožem ubio oca S.Grujića (52). Policija je zatekla sina na mestu zločina i odmah ga uhapsila.

Tragedija u Vrnjačkoj Banji: Sin (27) ubio oca, iživljavao se nožem

Tragedija se dogodila juče, oko 13 časova, u stambenoj zgradi u Ulici kneza Miloša, koja se nalazi na početku pešačke zone i strogom centru Vrnjačke Banje.

Prema nezvaničnim saznanjima, sin je posle svađe osam puta izbo oca po telu.

- Tokom rasprave između oca i sina pale su teške reči i svađa je ubrzo prerasla u krvavi obračun. Sumnja se da je I.G. zgrabio kuhinjski nož i nasrnuo na ova. Na telu ubijenog je izbrojano osam uboda u predelu grudi.

Nesrećni čovek je obliven krvlju uspeo da se domogne terase. Počeo je da doziva u pomoć, posle čega su prolaznici odmah zaustavili policiju. Patrola je u stanu zatekla sina i okrvavljenog oca, koji je jedva davao znake života - rekao je sagovornik "Aloa!".

Navodno je sin ocu zadao osam ubodnih rana u predelu grudi i stomaka.

Nesrećni čovek je hitno prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde je uprkos naporima lekara i reanimaciji preminuo.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

- Pokušana je reanimacija čim je pacijent donet u bolnicu. Međutim, izgubio je veliku količinu krvi do dolaska i nismo, na žalost, mogli da ga oživimo - saopštili su u bolnici.

Osumnjičenom Grujiću biće određeno zadržavanje u policijskom pritvoru do 48 sati, posle čega će biti priveden na sasčišanje kod tužioca.

Komšije porodice Grujić juče su bile u šoku posle saznanja da je Ivan ubio oca.

- Njihova porodica je važila za stabilnu i dobrostojeću. ne mogu da verujem da je Ivan ovako nešto uradio, uvek se pristojno ponašao - ispričala je komšinica porodice Grujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    27. avgust 2017 | 00:45

    Cudna stvar. O svakom ubistvu ili pokusaju istog, komsije su imali samo lepe reci hvale o porodici ubijenih ili ubicama. I da su uvek u cudu kada se tako nesto desi nekoj od porodice koji su dobri domacini, finansijski dobrostojeci, dobri ljudi...

  • Filip

    27. avgust 2017 | 00:31

    Neverovatno...

  • zoks

    27. avgust 2017 | 10:37

    Poklaste se BRE Sto se dešava sa vama ljudi Svaki danSin zaklao oca Sin ubio majku Unuka pretukla babu Muž ubio ženu i dijete Do kad vise braco Srbalji Vama rat ne treba unisticete se medjusobno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA