≫ 

Slučaj Olge Lovrić: Disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika

Beograđanka Olga Lovrić (39) ubijena je u julu ove godine ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, kada je na nju, pred decom, nasrnuo bivši suprug Milan

  • 2

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu dobilo je podatke da je Gradski centar za socijalni rad u Beogradu zbog propusta u slučaju Olge Lovrić pokrenuo disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika.

Tužilaštvo pokrenulo istragu o propustima u radu Centra za socijalni rad na Novom Beogradu pošto je Lovrić ubio ženu

U saopštenju koje je pomenuto tužilaštvo objavilo danas, navodi se da je po njihovom zahtevu direktor Gradskog centra izvestio da je izvršena provera rada zaposlenih u odeljenju na Novom Beogradu, te da je postupak istrage o pomenutim radnicima u toku.

- Tužilaštvo će se obratiti sa novim zahtevom radi dodatnih pojašnjenja vezano za uočene propuste, a takođe ćemo tražiti i konačne odluke u disciplinskim postupcima koji su u toku - kaže se u saopštenju.

Podsećamo, Beograđanka Olga Lovrić (39) ubijena je u julu ove godine ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, kada je na nju, pred decom, nasrnuo bivši suprug Milan.

Krvnik je ubio ženu udarcima kamenom u glavu, nakon čega je izvršio samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad 007

    28. avgust 2017 | 20:26

    Treba krivicno da odgovara sudija koji je 3 puta nobcano kaznjavao jadnu zenu zato sto nije dala ocu monstrumu ds vidja dete,!sudiju treba kazniti za primer,minimum 10g,zatvora!sudije se ponasaju kao da su bogovi?!

  • Nena

    28. avgust 2017 | 16:08

    A vulin zasto on ne odgovara paon je najodgovorniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA