Užas u Vrbasu: Udario ženu na biciklu kolima i pobegao

Sumnja se da je M. G. (33), oko 17 sati u Vrbasu "opelom" udario četrdesetdevetogodišnju meštanku na biciklu

  • 5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu uhapsili su M. G. (33) osumnjičenog da je, "opelom" udario ženu na biciklu u Vrbasu i pobegao sa lica mesta.

Vozio sa 3,3 promila alkohola u krvi, naleteo na majku s detetom na biciklu, povredio još jedno dete

Sumnja se da je M. G. (33), oko 17 sati, na raskrsnici ulica Gustava Krkleca i Save Kovačevića, "opelom" udario četrdesetdevetogodišnju meštanku na biciklu i pobegao sa lica mesta. Posle sat vremena, policija ga je identifikovala i pronašla, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako navode, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PG king

    4. septembar 2017 | 23:50

    Ovo i jeste uzas

  • Vesna

    4. septembar 2017 | 23:11

    E pa u isto vreme ispred moje zgrade danas u Vrbasu udarili su ženu ali je vozac odvezao kuci.A mene je na semaforu pre dva meseca udario vratima od kola suvozač i kola su poletela neosvrnuvši se.Ali i ostali vozaci samo su produzili.Sramota.

  • Vesna

    4. septembar 2017 | 22:57

    Ja sam biciklom prilazila semaforu kada je suvozac otvorio naglo vrata udarivsi u moje biciklo ja sam preletela sreca na travu da bi on na zeleno svetlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA