Novi dokazi o ubistvu Jelene Marjanović: Umešane najmanje tri osobe!

- Zanimljivo je da je telo Jelene Marjanović na nasip doneto u horizontalnom položaju, što znači da ubica to nije mogao sam - rekao je Šipka

  • 18

Najmanje tri osobe učestvovale su u ubistvu pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović aprila 2016. godine, otkriva forenzičar Nenad Šipka koga je angažovala porodica ubijene.

Novi detalji o ubistvu Jelene Marjanović: Sasušena krv na njenom licu i varikina na prstima mogla bi dovesti do ubice

Policija na tragu ubici Jelene Marjanović: Njen suprug otkrio kada će biti uhapšen

Šipka, koji je direktor Centra za forenzičku analizu u Novom Sadu otkriva nove detalje u vezi slučaja.

- Zanimljivo je da je telo Jelene Marjanović na nasip doneto u horizontalnom položaju, što znači da ubica to nije mogao sam!

Pretpostavlja se da je imao nekog ko je čuvao stražu, dok su dvojica nosila telo, uklanjala tragove. Neko je morao i da upravlja kolima kojim je Jelenino telo doneto na nasip. Sve to ukazuje da je ubica imao pomagače prilikom izvršenja ovog zločina - kaže Šipka za Srpski telegraf.

Foto: Telegraf

Dodatnu sumnju, kako kaže, izaziva činjenic da Jelenino telo nisu uspeli da nađu istog dana kada je nestala.

- Pas tragač ju je morao pronaći. U razgovoru sa članom tima koji je učestvovao u rekonstrukciji ubistva - vodičem pasa, dobili smo informaciju da pas ne bi pronašao leš ukoliko bi on bio skroz potopljen u vodu i u njoj proveo više od sat, dva, što nije bilo u slučaju Marjanovićeve - rekao je Šipka.

Ove analize idu u prilog dosadašnjim zaključcima do kojih je centar došao, a to je da pevačica nije ubijena na nasipu u Borči.

Foto: Telegraf

Pitanje je kada je ona zaista ubijena jer prijatelji bliski Jeleninoj porodici tvrde da se sa pevačicom niko nije čuo od 1. aprila iako je tek narednog dana nestala.

- Jecu niko drugi osim majke Zorice, nije čuo od petka. Zorica je u više navrata izjavila da se ona sa ćerkom čula poslednji put te subote kada je nestala, te da ju je pozvala oko 15.30. Postavlja se pitanje s kim se stvarno čula Zorica.

Kada su je pitali da li je sigurna da se tog dana zaista čula i razgovarala sa ćerkom, odgovorila je da nije sigurna. Ako odlaznih poziva od tog dana nema ni prema kome, listing bi mogao da ukaže na pravo vreme Jelenine smrti - kažu sagovornici.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    7. septembar 2017 | 08:41

    Nedavno je neko izjavio da ne postoji savrseno ubistvo vec traljava i losa istraga i u pravu je.

  • Zorana

    7. septembar 2017 | 14:24

    Postoji tehnologija koja omogućava da se vidi kad i odakle je upućen svaki poziv sa njenog telefona ili svaki primljeni poziv. Samo se iz nekog razloga ovaj zločin ne želi rešiti ili je policija stvarno mnogo traljava...

  • Todoric

    7. septembar 2017 | 08:01

    На крају ће испасти да се самоубила,те након самоубиства са десетак удараца опрала за собом сву крв у кући варикином,јер јој је нађена на прстима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA