≫ 

Ovo je hirurg koji se ubio jutros u Beogradu: Verio se glumicom, okačio na Fejsbuku da je srećan, pa joj pucao u glavu (FOTO)

Svoju vezu obelodanili su i na Fejsbuku, 12. aprila ove godine

  • 35

U pucnjavi koja se jutros u četiri sata dogodila na Savskom vencu, kada je ugledni plastični hirurg sa VMA Srđan Cvetanović (59) ubio sebe, a pre toga devojci, glumici Ivani Panzalović (30) pucao u glavu i ranio je, završena je jedna burna i duga ljubavna saga.

U jezivoj pucnjavi na Savskom vencu teško ranjena glumica! Partner joj pucao u glavu, hitno prevezena na VMA! (FOTO) (VIDEO)

HOROR U CENTRU BEOGRADA: Ugledni hirurg pucao ženi glumici u glavu, pa se ubio!

Foto: Facebook/Srdjan Cvetanovic

Kako Telegraf saznaje, Cvetanović se razveo od dugogodišnje supruge, takođe doktorke na VMA upravo zbog mlade Ivane. On je brzo posle razvoda počeo da živi sa glumicom, upravo u stanu gde se dogodila kobna pucnjava.

Svoju vezu obelodanili su i na Fejsbuku, 12. aprila ove godine.

Foto: Facebook/Srdjan Cvetanovic

Oboje su tada bili srećni i zaljubljeni, a na komentar da treba da se "zalije" ova lepa vest, Ivana je odgovorila da "zaliva" sa njom, tako da nema potrebe da izlazi i opija se sa drugima.

Samo nekoliko meseci kasnije, 7. avgusta, par se verio.

I ovu informaciju objavili su na Fejsbuku.

Foto: Facebook/Srdjan Cvetanovic

Foto: Facebook/Srdjan Cvetanovic

Prema komentarima, može se zaključiti da ovo nije bilo iznenada, očigledno su svi znali za ljubav ovog para, i nije bilo neočekivano što se par za kratko vreme verio.

U jednom od komentara, Srđan komentarišeda je Ivana "možda luda, ali je i čarobna, i da u njenom ludilu nema laži". Možda je još tada nagovestio da povremeno imaju određene razmirice i neslaganja, ali je smatrao da sve to mogu da prevaziđu.

Foto: Facebook/Srdjan Cvetanovic

Jednom prijatelju, koji je pitao da li se on to ponovo verio, napisao je kako nije ništa ponovio, jer je prvi put u životu verio ženu svojih snova.

Foto: Facebook/Ivana Panzalovic

Ivana takođe na svom Fejsbuk profilu deli slike na kojima je srećna i zadovoljna, i jasno se vidi da blista.

Niko ne može da pretpostavi uzrok ovakvog jezivog sleda okolnosti.

Foto: Facebook/Ivana Panzalovic

Policija i dalje istražuje okolnosti pod kojima se indicent dogodio, a Ivana je na VMA gde joj je ukazana potrebna pomoć i nije životno ugrožena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA