Navijač Rada umro u snu: Skončao u zatvoru u Sremskoj Mitrovici

Pavlović je, inače, u Sremskoj Mitrovici služio kaznu od šest godina od 2014. kada je osuđen zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droge i trebalo je da izađe oktobra 2019. godine

  • 13

Aleksandar sale Pavlović (34), navijač "Rada" čije je beživotno telo nađeno pre tri dana u zatvorskoj ćeliji, nije umro nasilnom smrću, niti se predozirao, potvrđeno je "Novostima"  iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije.

UPUCAN NAVIJAČ: Branimira pogodio metak na splavu, sam se dovezao u bolnicu

Nakon 23 godine, navijač Rada osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva

- Osuđenici iz sobe "5" u poluotvorenom odeljenju "Zelengora" u KPZ Sremska Mitrovica, pozvali su 5. septembra, u 6.10 pripadnike službe obezbeđenja i prijavili da osuđenik Aleksandar Pavlović ne daje znake života. Zavodski lekar je odmah došao u ćeliju i pregledao Pavlovića, nakon čega je konstatovao da je preminuo - kažu iz Uprave.

Telo preminulog je prevezeno na obdukciju, koja je pokazala da je osuđenik umro prirodnom smrću - u snu.

Pavlović je, inače, u Sremskoj Mitrovici služio kaznu od šest godina od 2014. kada je osuđen zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droge i trebalo je da izađe oktobra 2019. godine.

Prema nezvaničnim izvorima, Pavloviće se nikada nikome nije žalio na zdravstvene probleme, a ne zna se da li je samoinicijativno uzimao narkotike ili neke lekove koji bi mogli da izazovu njegovu iznenadnu smrt.

Sahrana će biti sutra na beogradskom groblju Lešće,  a od njega će se tada poslednji put oprostiti majka, otac, dve sestre, rodbina i brojni prijatelji, među kojima i navijači Rada.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QoP

    8. septembar 2017 | 00:29

    Taj da je navijac ne bi bio u zatvoru...to je huligan..ono najgore iz sporta

  • Da mozda Ne

    8. septembar 2017 | 00:54

    34 godine i umro prirodnom smrcu? Ko koga ovde zeza da ne kazem z**va

  • Delija

    8. septembar 2017 | 00:43

    To uvek kazu. U vojsci i ztvoru naprosto umres. Dok je istina mnogo surovija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA