≫ 

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje policajca u Novom Pazaru

Uhapšen je Dž.K. (34) iz Novog Pazara, i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izveden pred tužioca, uhapšeni su i njegovi pomagači

  • 4

Policija u Novom Pazaru uhapsila je i odredili zadržavanje do 48 časova Dž.K. (34) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je sinoć oko 20,20 časova u tom gradu pucao na policijskog službenika koji je obavljao pozorničku delatnost, nanevši mu teške telesne povrede.

Pucnjava u Novom Pazaru: Policajac ranjen iz kola u pokretu ispred kafića

- Osumnjičeni Dž.K. će uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu - navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

Takođe, za F. S. (33), E. Z (37). i R. F (43) po nalogu nadležnog tužioca doneto je rešenje o zadržavanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

Kako je sinoć rekao dr Kecman Brničanin, stanje policajca D. Č. je stabilno, a lečenje će iz Zdravstvenog centra u Novom Pazaru nastaviti u Beogradu.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пацифиста

    8. septembar 2017 | 08:30

    Још кад би судство одрадило свој посао као полиција то би овај шљам удаљило са улице на веома дугачак период. Напад на полицију је напад на државу и то треба оквалификовати као терористички чин и осудити на 40 година строгог затвора без права на помиловање.

  • jovana

    8. septembar 2017 | 10:32

    Sigurno nije dzaba kako kriminalci rade nego sa policijom

  • Kale

    8. septembar 2017 | 14:55

    Napisite razlog, zasto je pucao u policajca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA