Teška nesreća kod Niša: Motocikl se zakucao u taksi, žena u kritičnom stanju (FOTO)

Uzroci nezgode se utvrđuju

  • 9

Nišlija M.M. (29) i njegova supruga J.M. (28) teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u 8:40 sati na raskrsnici Somborskog Bulevara i ulice Despota Đurđa u Nišu.

Sahrana hirurga Srđana Cvetanovića, koji je pucao u glumicu, pa se ubio: Troje dece zauvek ispraća tatu (FOTO)

Do udesa je došlo kada se J.M. motociklom "kavasaki" bez registarskih oznaka na kojem je njegova supruga bila suvozač krećući se Somborskim bulevarom, sudario sa taksi vozilom "reno senik" niških tablica koji je izlazio iz ulice Despota Đurđa.

Foto: Telegraf

Taksista je prošao bez povreda dok je Hitna pomoć moticiklistu i njegovu ženu prebacila do Urgentnog centra. Kako nam je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, vozač motocikla je zadržan na lečenju na Klinici za ortopediju zbog teških povreda noge dok je njegova saputnica u kritičnom stanju sa teškim povredama glave zbrinuta na Neurohirurškoj klinici.

Portparol niške Policijske uprave Nataša Zorić Živanović je saopštila da je uvidja pobavljen po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva. Uzroci nezgode se utvrđuju - rekla je portparolka policije.

Daljinac

(D.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nislija

    12. septembar 2017 | 21:04

    Ko zna nis, zna i taksiste koji su nenormalni. U dusanovoj, kod novog kruznog toka, okrecu se preko pune linje jer im je tu parking. Bahato zauzimaju obelezena mesta zutom linijom, staju i istovaraju putnike na samim kruznim tokovima i u jednosmernim ulicama, zadrzavajuci saobracaj, neretko stanu paralelno da bi se "porazgovarali"... Konkretno, ova taxi firma sto je na slici je jedna od najgorih u Nisu. Sto se tice motociklista, nisu ni oni bas cvecke, ali racunajte na bezobrazluk taksiste, jer mesto gde je doslo do sudara nije bas toliko optereceno saobracajem. Inace Nis je za saobracaj postao divlji zapad. I sam sam motociklista i makar mi se jednom dnevno desi da me srku, cak i kada nemaju prednost vozac, koji vas vidi, namerno daje gas i sece.

  • Pirke

    12. septembar 2017 | 14:53

    Taksista izlazio sa sporedne ulice!Sve je jasno zna se ko je kriv!90%taksista ne poštuje pravila u saobraćaju i pritom su drski i bezobrazni a zakon ćuti ili kažnjava one nemoćne i sirotinju!

  • Dejan

    12. septembar 2017 | 14:41

    Ne zna se ko je gori u saobracaju-motociklisti(ne svi) ili taksisti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA