Detalji užasa u Beogradu: Nasilnik pijan kriglom ženi razbio lobanju, a u sredu je izašao sa VMA gde je bio zbog opijanja

Nasilnik je uhapšen i tereti se za pokušaj ubistva

  • 6

Miloš K. (53) juče je u stanu na Novom Beogradu pijan, pivskom kriglom razbio lobanju svojoj supruzi Dragani K. (49). Stravičan napad desio se oko dva sata iza ponoći, a nesrećna žena je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu.

Pijani putnik mora da plati 100.000 evra aviokompaniji: Pretio devojci u avionu, a onda je napao i stjuardesu

Nasilnik je ubrzo uhapšen i tereti se za pokušaj ubistva. Izvor iz istrage kaže da je Miloš nasrnuo na ženu u njihovom stanu na 18. spratu zgrade u Ulici Dušana Vukasovića na Novom Beogradu.

- On je u sredu izašao sa odeljenja toksikologije VMA, gde je boravio zbog prekomernog opijanja. Istog dana je nastavio da pije, a tokom noći je nasrnuo na ženu. Tukao ju je rukama, a onda je zgrabio kriglu i krvnički je udario u glavu, pri čemu joj je polomio lobanju - kaže izvor iz istrage, prenosi Informer.

Kada su lekari videli u kakvom stanju je žena odmah su pozvali policiju, koja je privela nasilnika. Protiv nega će biti podneta krivična prijava za pokušaj ubistva, za šta je zaprećena zatvorska kazna do pet godina.

Teško povređena žena je u besvesnom stanju prevezena u Urgentni centar.

Foto: perpetualkid.com

- Pacijentkinja je zadobila ozbiljne povrede glave, a zbog teškog stanja odmah je smeštena na reanimaciju. Posle operacije prebačena je na Intenzivnu negu, ali njeno stanje i dalje nije stabilno - saopštili su iz Urgentnog centra.

Komšije bračnog para imale su samo reči hvale za njih dvoje, ističući da do sada nisu čuli bilo kakvu svađu i buku iz stana.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, u ovoj porodici dosad nije bilo prijava za nasilje niti je Centar za socijalni rad intervenisao u njihovom slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žalosno

    14. septembar 2017 | 06:25

    Nažalost česta slika kod nas, i što je najgore u većini slučajeva žena povuče tužbu, pod nekim izgovorom, iz samo njoj znanih razloga, znam bar pet- šest slucajeva u zadnjih dve godine, i uvek komšije i familija ne znaju ništa, fini su,dobri su, pa nemoguće itd a porodičnog nasilja na sve strane, treba tu dosta vremena da prođe da oštećena strana shvati da prijavljivanjem i rastavljanjem pomaže sebi a nasilnik - kazna po zakonu

  • Ivan

    14. septembar 2017 | 07:29

    Mene moja gadjala tepsijom sva sreca pa promasila i udarila u zid,ja zvao polijucu oni dosli pa se smejali zar to nije pokusaj ubistva

  • Sonja

    14. septembar 2017 | 14:09

    Mozda jeste prvi put! Ja sam na prvo cimanje za ruku otisla-zauvek. Nek cima nekog drugog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA