≫ 

MUP o nasilju ispred zgrade Pinka: Napadač je priveden i identifikovan

Danas je došlo do ozbiljnog narušavanja javnog reda i mira i tom prilikom je D.V. (1972) iz Lučana, fizički nasrnuo, zadao udarac  i naneo telesne povrede novinarki TV Pink Gordani Uzelac

  • 5

Na protestu pristalica Dveri ispred televizije Pink, kojem je prisustvovalo oko 250 ljudi, danas je došlo do ozbiljnog narušavanja javnog reda i mira i tom prilikom je D.V. (1972) iz Lučana, fizički nasrnuo, zadao udarac  i naneo telesne povrede novinarki TV Pink Gordani Uzelac. Tim povodom oglasio se i MUP sa svojim saopštenjem.

Zaleteo se na novinarku, nogom pokušao da je nokautira: Pogledajte prvi snimak napada ispred zgrade Pinka (VIDEO)

SRAMNO Napadnute novinarke Pinka na protestu Dveri: Gordana Uzelac prebačena u Urgentni centar posle udarca u glavu (FOTO) (VIDEO)

V.V je ubrzo nakon toga identifikovan i priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija u saradnji sa tužilaštvom preduzima mere iz svoje nadležnosti u vezi sa ovim slučajem.

Tokom trajanja skupa dogodilo se više međusobnih tuča okupljenih pristalica Dveri koje su protestvovale ispred televizije Pink i u toku je utvrđivanje prekršajnih i krivičnih odgovornosti sukobljenih.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    16. septembar 2017 | 17:55

    Zašto se krije puno ime i prezime takvih zlikovaca???

  • Ко.Бре 16. 9 2017

    16. septembar 2017 | 17:39

    Хапси багру српскунемој да идентификује што него алкохол текст и провера накотика ко га је послао и по чијем налогу све казнити и похапсити и тачка

  • Burdus

    16. septembar 2017 | 20:34

    I Boska Obradovica treba uhapsiti,jer prilikom prijave skupa u policiji on je svojim potpisom odgovoran da ce sve biti u redu i za sva desavanja snosi krivicnu odgovornost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA